Haberler

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde verilen penaltı kararı çok konuşuldu

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbinin ilk yarısında çok konuşulan bir penaltı pozisyonu yaşandı. Marcao'nun Vedat Muriqi'ye müdahalesinde hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterirken Galatasaraylı oyuncular, karara uzun süre itiraz etti.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynana karşılaşmanın 18. dakikasında Vedat Muriqi yerde kaldı ve hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi.

Vedat Muriqi, ceza sahası içinde topa vurmak isterken, Marcao rakibine müdahalede bulundu. Bu müdahalenin ardından Vedat Muriqi yerde kalırken, hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi.

GALATASARAY'DAN YOĞUN İTİRAZ

VAR Hakemi Abdulkadir Bitigen pozisyonu inceledikten sonra orta hakem Halil Umut Meler penaltının kullanılması istedi. Galatasaraylı futbolcular uzun süre penaltıya itiraz etse de, hakem kararını değiştirmedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

HALİL UMUT MELER Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

şikebahçe:

fenev is basinda

8
7
yanıtYanıtla
7BAHÇE:

ben dedim fenerbahçe kadıköyde hakemle yeniyor çoğunlukla al işte haksız bir penaltıyla 1-1 berabere bitti ilk yarı yazıklar olsun

8
6
yanıtYanıtla
Mertcan Sari:

BJK li olarak maç gs nin hakkıydı iyi oldu 3 haftaya bizi de yenerler .

10
3
yanıtYanıtla
gsli:

alakası yok

6
6
yanıtYanıtla
:

BİR BJK Lİ OLARAK 2 PENALTI KARARIDA DOĞRUYDU . HATTA 2 PENALTI POZİSYONU NEREDEYSE BİRBİRİNİN KOPYASIYDI .

7
3
yanıtYanıtla
köksal akın:

ilk penaltıda vedatın ayağından topu marcao çeliyor, sonra vedat vurma pozisyonundayken marcao nun ayağına şuuutuuu çekiyor yani ilk faul buuuuu, sonra marcao nun sağ ayağı vedatı bozuyor ki buda faul ama ilk faul atılmadan vedatın ki abbas oluyor, , , top oynayanların metematik ve fizik zekası varsa çözel düz oyuncular bile bunu çözemez, bizde bu tribün penaltısı türüne girer. . .

yanıt2
yanıt2
SORANA:

GALATASARAY İYİ FUTBOL OYNADI TARİHİ FARKI KAÇIRDI FENER ÇAMURA YATI

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title