Haberler

Fenerbahçe, Edinson Cavani için 5 milyon euroluk teklif yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe, son olarak Paris Saint-Germain forması giyen Edinson Cavani'ye teklif götürdü. Lazio'ya gitmesi beklenen Muriqi'in yerine forvet arayan sarı lacivertliler, oyuncunun menajerine 5 milyon euroluk bir teklif sundu fakat bu rakamın yetersiz bulunduğu öğrenildi.

Kadrosunu Sosa, Thiam, Novak gibi isimlerle güçlendiren Fenerbahçe, hız kesmiyor. Vedat Muriqi'in Lazio'ya bonuslarla birlikte 20 milyon euroya satan sarı lacivertliler, Uruguaylı dünya yıldızı Edinson Cavani'nin peşine düştü. Sarı lacivertli yönetim tecrübeli golcünün menajeri ile temas kurdu. Cavani'ye 5 milyon euro önerilirken bu rakam yeterli görülmedi.

ALİ KOÇ VE EMRE BELÖZOĞLU DEVREDE

33 yaşındaki oyuncunun yüksek maaşı ile ilgili başkan Ali Koç ve Emre Belözoğlu ikilisi kulübün şartlarını düşünerek değerlendirmede bulunuyor.

FORMÜL BULUNURSA GERÇEKLEŞECEK

Oyuncunun menajeri ile irtibat halinde olan sarı lacivertliler Cavani için bir formül bulması halinde transferi bitirmeye çalışacak.

200 GOL ATTI

6 yıl Paris Saint Germain forması giyen Edison Cavani Fransa Ligi, kupa ve Avrupa'da çıktığı 301 maçta 200 gol 43 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Edinson Cavani Fenerbahçe Lazio Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

Futbol yorumcusu:

FB zaten ilk GS nin ilgilendiği oyunculara konuyor. Ve ayrıca Cavani FB ye asla gelmez. FB ye gelen oyuncular kariyer bitirmek için gelir ve Cavani de kariyer bitirme amacı yok. Bu duru Van Persie de görmüştük. Adam FB ye gitmeseydim diyor. Ayrıca FB nin harcama limiti bu kadar azken neye güvenerek bu kadar harcama yapıyor anlamış değilim.

4
7
yanıtYanıtla
ha ha:

Falcao''ya yıllık bonuslarla beraber 7. 5 milyon dolar veren adamlar fenerbahçeyi eleştiriyor. Adam oynamadığı maç başına bile prim alıyor ve adamın takıma katkısı da ortada. Ben müsait değilim diye oynamıyordu bekleyin bakalım bu yıl müsait olacak mı? Van persie''de enazından iş ahlakı vardı ve ilk yıl teknik direktörle sorun yaşamasaydı çok daha iyi katkı verirdi takıma. yinede aldığı süreye bakılırsa takıma yeterince katkı verdi.

yanıt10
yanıt1
Burak:

Hayal kurmayin

8
0
yanıtYanıtla
emre:

kramponlarına mı yapmışlar teklifi ?

4
3
yanıtYanıtla
Kolpa:

Hahahaha siz olayı anlamamışsiniz formasına beş milyon Euro teklif yapmışlar kendisine değil

5
1
yanıtYanıtla
topalsinek:

darı ambarı nerede

5
0
yanıtYanıtla
FB''Lİ:

Böyle haberlere inanan varmı acaba ya? Bu kadar kısıtlı harcama limitinin olduğu dönemde böyle futbolcuya para verebilirler mi? Ayrıca verdin o parayı diyelim bu adam gelir mi? Kendimizi kandırmayalım

4
0
yanıtYanıtla
SEDAT:

Burak Yılmazı alın

3
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Ver 20 milyon Euro gelsin cavani parayı sever

3
0
yanıtYanıtla
ERGÜN K.:

ADAMA JUVENTUS 9 MİLYON EURO TEKLİF ETMİŞ TABİİKİ BU DURUMDA FENERE GELİR. DEĞİLMİ. :)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title