Haberler

Fenerbahçe'den Lauvergne ve Datome Açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, sakatlıkları devam eden basketbolcular Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome'nin 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz kentindeki Final Four'da forma giyemeyeceklerini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, sakatlıkları devam eden basketbolcular Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome'nin 17- 19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz kentindeki Final Four'da forma giyemeyeceklerini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları devam eden  oyuncularımız Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome, ekibimizin 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz kentinde oynayacağı Final Four karşılaşmalarında forma giyemeyecektir. Takımımızda, sakatlık sorunları nedeniyle formalarından bir süredir uzak kalan Jan Vesely ve Nikola Kalinic'in ise tedavi süreçleri devam etmektedir. İki sporcumuzun son durumuna, sağlık durumlarının gelişimi gözlemlenerek Final Four öncesinde karar verilecektir." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Joffrey Lauvergne Fenerbahçe 19 Mayıs İspanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title