Haberler

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak lisansı henüz çıkmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de 2020/21 sezonunu açmasına çok az bir süre kaldı. Bu akşam Rizespor ile karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde yeni transferlerden Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak henüz lisansı çıkmazken teknik direktör Erol Bulut'un muhtemel 11'i de ortaya çıktı.

Süper Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, futbolcuların çoğunun lisansını çıkardı. Yeni transferler Barış Sungur, Caner Erkin, Enner Valencia, Gökhan Gönül, İsmail Yüksek, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Mauricio Lemos ve Mame Thiam'ın Türkiye Futbol Federasyonu'na kaydı yapıldı. Öte yandan yeni transferler içinde lisansı çıkmayan 2 isim kaldı.

Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak lisans bilgileri henüz TFF'nin sistemine girilmedi.

YARIN ÇIKARILMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin kalan 2 futbolcusuna da yarın lisans çıkarması bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin yeni sezonun ilk maçına Harun Tekin, Gökhan Gönül, Mathias Zanka, Serdar Aziz, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç, Mame Thiam, Michael Frey 11'iyle çıkması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Sinan Gümüş Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (15)

MEMET33:

BAŞ ŞİKECİ VE ARKA BAHÇESİNDE YETİŞTİRDİĞİ KÜÇÜK ŞİKECİLERİN MAÇI, SONUÇ BEKLEME HEYECAN VERİCİ!

3
16
yanıtYanıtla
OKUR:

MUHTEMELEN HAMSİ KAFALISIN

yanıt4
yanıt0
fener:

sen tam bir eyyamcısın bu ülkeye kimlerin şike getirdiği bellidir. 2010-2011 sezonu şampiyonu kanırta kanırta fenerbahçedir. ağlasanızda sızlasanızda kabul edeceksiniz.

yanıt5
yanıt0
MEMET33:

AHA ŞİKECİ RUMLAR AŞAĞIDA PARMAK KALDIRMIŞLAR.

yanıt0
yanıt1
FBli:

Harun Tekin mi yine yenildik

4
6
yanıtYanıtla
zaza:

milli maçtaki o futboldan sonra yerlerinde olsam mert hakanı hemen yollarım :D

2
8
yanıtYanıtla
tay:

bu erol bulut salakmı bu kadroda neyin nesi saçmalık

2
5
yanıtYanıtla
HUSEYIN:

Mactan sonra yorumun bayağı tutucak

yanıt0
yanıt2
Ankara:

Kadrodaki vizyonsuzluğa bak

3
2
yanıtYanıtla
Tolgay:

Benim çift lavaşlı dürüm vardı. bir de açık ayran lütfen.

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title