Haberler

Fenerbahçe'de Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım Antrenmana Katılmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kritik Beşiktaş maçı öncesi yapılan antrenmana Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım katılmadı. Sarı-lacivertli takımda iki yıldızın Beşiktaş maçında sahada olması zor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında Beşiktaş ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı-lacivertli takımda Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım antrenmanda yer almadı.

SKRTEL VE HASAN ALİ'NİN OYNAMASI ZOR

Derbi öncesi yapılan son idmana sakatlıkları nedeniyle Martin Skrtel çıkmadı. Tecrübeli oyuncunun kritik derbide görev alamayacağı belirtildi. Hasan Ali idmanın bir bölümünde yer alsa da derbide oynamasının oldukça zor olduğu ifade öğrenildi.

Fenerbahçe'de Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım Antrenmana Katılmadı

ALİ KOÇ ANTRENMANI YERİNDE İZLEDİ

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular, iki grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalıştı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe'nin derbi maç için yaptığı son antrenmanı kulüp başkanı Ali Koç ile yöneticiler Semih Özsoy ve Selahattin Baki de izledi.

Sarı-lacivertli oyuncular, idmandan sonra tesislerde kampa girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Martin Skrtel Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

TamGaz:

Maç tahminim:KaraKartal ezikfenerle antreman maçı yapacak:)

5
3
yanıtYanıtla
AyNur:

Saol tamgaz:)

yanıt2
yanıt1
fenerlihalit:

önemi yok. . nasil olsa fenerbahce kazanacak ve lig yine basdan baslayacak gibi birsey. . . . ama tabiki gönlüm isterki yenilsin bir fenerbahceli olarak. . . yönetim istifasi gelene kadar böyle olacak bende

1
7
yanıtYanıtla
Kartal:

her sene aynı hikaye fb de sakatlık şenlikleri maç öncesi son dakikada iyileşir ve oyuna girerler, birde Hasan Ali ye yıldız denilmiş, Fb nin gerçek yıldızları Fırat Aydınus, Serkan Ok ve Alex Taşçıoğlu dur, bunlar olmasın görürüz fenerin halini

5
2
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

bilader daha maç başlamadan hakem die ağlıyorsunuz bjk taraftarı göründüğü gibi delikanlı değil.

yanıt1
yanıt1
ad yaz:

kim fenerle oynuyorsa gs veya bjk farketmez daha 1 hafta öncesinden hakemde hakem. ya kardeşim çık yen aha stat aha saha. onlar yenince iyi oynayıp hak edip fener yenince hakemde hakem. gtünüz yemiyorsa çıkmayın maçlara yada size özel hakem getirtsinler dışardan. bu ne ağlama zırlamadır ya!

yanıt1
yanıt0
arslan:

yıldıza bak hasan ali. nasıl halen fenerbahçede oynuyor anlamıyorum

7
0
yanıtYanıtla
RAAAAT OLUN:

la hakem fırat aydınus herkese VAR Beşiktaşa yok Hakemi ali yalabıyık onceki sezon yalandan taliscaya kart vermislerdi bu sene medele verdiler bütün senaryo aynı baktılar olmayacak sahaya yabancı madde falan atarlar onada kumpas derler sadece futbol oynayarak yenemeyecekleri Beşiktaş kabus olmaya devam ediyor.

4
2
yanıtYanıtla
vardarsporlu:

Hasan ali olsa ne olmasa ne. yıldız dediğin adama bak. zagrebten sonra fenevi birde bu akşam akrep sokacak. bu sefer fırat aydınusla ali palabıyıkta kurtaramayacak. febe zor durumdaysa hemen ali pala yada fırat aydınus verirler maça. . fenevliler sıkışınca hemen şunu derler. Yetiş yaa Fırat, Yetiş Yaa Alii

1
4
yanıtYanıtla
realıst:

hasan ali yoksa ali palabıyık var. fırat aydınus var. fenerbahce rahat alır. 3-1 fenerbahce alır.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title