Haberler

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Ersun Yanal'la Görüştü

Güncelleme:

Sportif Direktör Comolli'nin "Koeman takımda kalacak." sözlerinin ardından Asbaşkan Semih Özsoy ile Teknik Direktör Ersun Yanal bir araya geldi.

Fenerbahçe'de taraftarların haftalardır takımın başında görmek istediği Ersun Yanal, Fenerbahçe asbaşkanı Semih Özsoy ile bir araya geldi.

Sarı lacivertli kulüpte Sportif Direktör Comolli'nin Samandıra Tesisleri'nde Koeman ile ilgili söylediği, "Daha önce açıkladığımız durumdayız. Şu an Koeman'ın durumunda herhangi bir değişiklik yok" sözlerinin ardından flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı.

ERSUN YANAL İLE SEMİH ÖZSOY GÖRÜŞTÜ

Başkan Ali Koç'un yardımcısı Semih Özsoy, Beşiktaş'taki bir plazada tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bu özel görüşmenin bilgisine sadece Sözcü gazetesi ulaştı. Taraftarların sosyal medyada ve tribünde takımın başına getirilmesi için organize olduğu tecrübeli teknik adam daha önce 1 sezon çalıştırıp şampiyon yaptığı eski takımı Fenerbahçe ile ikinci kez anlaşmanın eşiğinde…

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Ersun Yanal'la GörüştüAsbaşkan Semih Özsoy'un aracı

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Ersun Yanal'la GörüştüTeknik Direktör Ersun Yanal'ın aracı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Semih Özsoy Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (48)

Muzaffer Atalay:

Fenerbahceye yazik olur Ersun la anlasirlarsa. Ben calistira bilirim Fenerbahceyi isterlerse hemde ucret istemem.

7
4
yanıtYanıtla
paşa:

kop gel reis fenerin başına emin ol bir Türk olarak şu an mevcut teknik ekipten daha iyi yönetirsin.

yanıt1
yanıt0
FB:

Güneşli günler göreceğiz dediler ptt ligininde maçlar gündüz oynanıyor bol güneşli olacak hemde düsmemiz yakındır.

9
1
yanıtYanıtla
baha:

hadi lan ordan ezik gs li

yanıt5
yanıt3
şair dartanyan:

Baha , dar geldi size saha , küme düşeceksiniz boldur dert tasa , şikeyi sorarsan sizde kasa kasa.

yanıt3
yanıt4
cono:

Aykuttt kocamannn gelsinnnn

7
2
yanıtYanıtla
galatasarayllılar pendik:

Ersun yalama gelirse fener gali bietlerine tüpcü 5 puan verecekmiş ancak o şekil kümeden kurtulursunuz

3
6
yanıtYanıtla
FB ADAM OLMAZ:

Kim gelirse gelsin bu takım 2. lig takımı. . . Ersun gelirse daha da kötü olacak. . Çünkü eşşek var altında at yok ersun ha bire deh deh der ama at gitmez çünkü altında at yok eşşek var anlatabildim mi :D

4
5
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ŞİMDİ EZİK VE ŞİKECİ ARKADAŞLAR AĞZI KULAKLARINDA SEVİNİYORLARDIR AMA ENİN OLUN Kİ 3 AYA KALMAZ GÖNDERİRKEN DAHA ÇOK SEVİNİRSİNİZ. TÜRKİYENİN EN DÜŞÜK IQ LU TARAFTAR PROFİLİDİR ÇÜNKÜ FENER TARAFTARI. DAHA ÖNCE GELENLEREDE YAZDIM GİDERKEN DAHA ÇOK SEVİNDİLER. TECRÜBEYLE SABİTTİR.

4
5
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

AKIL RUMUZLU AKILDAN YOKSUN ZEVAT, BANA YOL GÖSTERECEĞİNE SEN AÇ GÖZLERİNİ. MAHKEME VE UEFA TESCİLLİ ŞİKECİSİNİZ VAR MI ÖTESİ. ZORUNA MI GİTTİ ŞİKECİ DEMEM YA NE DEYİM? MAHMUT MU DİYEM. ŞİKECİSİNİZ KARDEŞ YA KABUL EDECEKSİN YADA BIRAKACAKSIN BU TAKIMI, ALLAH BAŞA VERMESİN BU LEKE MEZARIN ÜSTÜNDE 5 KARIŞ OT BİTMEDEN GİTMEZ. BEYLERBEYİ YADA BEYKOZ OLMADI PENDİK SPORU TUTACAKSINIZ.

yanıt1
yanıt1
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title