Haberler

Fatih Terim torunlarıyla video paylaştı: 67 yaşında marşmelov denedim

Güncelleme:

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, torunlarıyla film izlerken çekilen videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. 67 yaşındaki çalıştırıcının mesajındaki marşmelov detayı dikkat çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündem oldu. Tecrübeli teknik adam, torunlarıyla film izlerken çekilen videosunu Instagram hesabından paylaştı.

"ÖMRÜMÜ UZATANLARIMLA FAVORİ AKTİVİTEM"

67 yaşındaki çalıştırıcı, "Sabahları saha parselizasyonu, dominant santrfor modeli, beki maniple etmek, ofansif futbol kimliği; akşamları Frozen, Winx, Peppa Pig. Unicorn en sevdiğim karakter... 67 yaşında marşmelov denedim. Ömrümü uzatanlarımla, patlamış mısırla sinema izleme favori aktivitem. Dilerim hayata tutunan tüm evlatlarımız iyi, sağlıklı ve mutlu olsunlar" mesajını paylaştı.

Fatih Terim'in bu paylaşımı kısa sürede on binlerce kez izlendi ve beğenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Instagram Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

KRALEX:

BU HAYAT SİZİN GİBİ İNSANLARA CENNET BIZIM GIBI İNSANLARA CEHENNEM

7
4
yanıtYanıtla
MEMET33:

HAH İŞTE, BIRAK TOPU MOPU ANLAMAZ OLDUN ZATEN GİT TORUNLARINLA OYNA BE DEDECİM.

4
1
yanıtYanıtla
Adını yaz:

Hangi dilde filim izliyor bunlar??? Türkçe değil.

2
2
yanıtYanıtla
Kibarca:

Inglizce sandim, megerse araça filim bakiyorlar.

yanıt1
yanıt0
Çok doğru:

Herkes Ömrünü uzatanlarla bir film izleyip bir Marşmelov olmasana biraz eğlenmek ister ama halkın %70 i 1 kg peyniri alırken yüzkere düşünüyor ve yine %15 gibi bir evde televizyon yok uzakdan eğitim yapamayan bir okadar da çocuk var Herkes sizin kadar şanslı değil elbette Yapacak bir şey yok Herkes eşit değil bu dünyada Bazıların sınavı daha ağır Allah herkese yardım etsin Fatih Terime de uzun ömürler dilerim

0
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

İYİDE BİZENE BİZENE BİZENE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title