Haberler

Fatih Terim'in Avukatı ile TFF'nin Avukatı, Tazminat Davasında Atıştı

Güncelleme:

Fatih Terim'in avukatı, "50 milyon kişi, Terim'e tazminat ödenmemesini istiyor." diyen TFF'nin avukatına "80 milyon insan da TFF yönetiminin istifasını istiyor." dedi.

Fatih Terim'in, sözleşmesi gereği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'den talep ettiği 3 milyon 500 bin Euro'nun tahsili için açılan davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme, TFF'nin tanık dinletme talebini reddederken avukatların atışması duruşmaya damga vurdu. TFF'nin avukatı 50 milyon kişinin Fatih Terim'e tazminat ödenmemesi yönünde istediğinin olduğunu ileri sürerken Terim'in avukatı, "Şu an 80 milyon insan, TFF'nin verdiği kararlardan rahatsız. TFF yönetiminin istifasını istiyorlar. Şimdi TFF'nin istifa etmesi mi gerekir" ifadesinde bulundu.

Fatih Terim, 26 Temmuz 2017'de 'haksız ve tek taraflı olarak iş akdinin fesh edildiği' gerekçesiyle TFF hakkında 3,5 milyon Euro tazminat davası açmıştı. İstanbul 17. İş Mahkemesi'nde görülen davaya, Fatih Terim'i avukatı Rezan Epözdemir temsil ederken TFF'yi avukat Hüseyin Karaahmetoğlu temsil etti.

TERİM'İN AVUKATI: TÜM BELGELER MEVCUT

Söz alan Terim'in avukatı Epözdemir, "Müvekkilimin davalı işyerinde tebliğ edilen fesih bildirim yazısı, SGK evraklarında mevcut olan işten ayrılış bildirgesinde davacının iş akdinin haklı neden belirtmeksizin yapıldığına ilişkin belgeler mevcut olup belgeler arasında çekişme de yoktur. Bu nedenle davalı tarafın tanık dinletme talebinin yargılamayı uzatacağı kanaatinde olduğumuz için bu talebin reddedilmesini talep ediyoruz" dedi.

"PİŞMANLIK DUYMAMASI HAKLI FESİH NEDENİ GÖRÜLDÜ"

Daha sonra söz alan Türkiye Futbol Federasyonu avukatı Karaahmetoğlu, "Fesih bildiriminde herhangi bir gerekçe belirtmemiştik. Ancak haklı haklı nedenle fesh ettiğimiz gerek davacının soruşturma dosyasındaki beyanları, gerekse yönetim kurulu yedek üyesine (Selahattin Aydoğdu) karşı tutumundan dolayı pişmanlık duymamasına ilişkin basına verdiği beyanlar göz önüne alındığında futbol ailesi olarak davacı tarafın iş akdinin haklı nedenle feshedildiği ortadadır" diye konuştu.

Bunun üzerine söz alan Terim'in avukatı Epözdemir, Çeşme'de yaşanan olayın buradaki yargılamayla bir ilişkisinin bulunmadığını, fesih bildiriminin açık olduğunu, bu nedenle haklı fesih iddiasını kabul etmediklerini dile getirdi.

TFF : 50 MİLYON KİŞİ, TERİM'E TAZMİNAT ÖDENMEMESİNİ İSTİYOR

Tekrar söz alan TFF avukatı, Türkiye'de en az 50 milyon kişinin Fatih Terim'in tazminatı almaması gerektiğini söylediğini belirtti.

Avukat Karaahmetoğlu, Fatih Terim'in TFF ile 13 milyon lira karşılığında sözleşme yaparken Galatasaray Kulübü'yle 1905 TL'lik sözleşme yaptığını kaydederek bu durumun adil olmadığını söyledi. Bunun üzerine yeniden söz alan Terim'in avukatı ise bu söyleme karşı çıkarak, "50 milyon kişinin bu şekilde düşündüğünü söylemek mahkemeyi baskı altına almak demektir. Şu an 80 milyon insan, TFF'nin verdiği kararlardan rahatsız. TFF yönetiminin istifasını istiyorlar. Şimdi TFF'nin istifa etmesi mi gerekir" ifadesinde bulundu.

MAHKEME TFF'NİN TANIK DİNLETME TALEBİNİ REDDETTİ

Mahkeme uyuşmazlığın niteliği uyarınca TFF avukatının tanık dinletme talebini reddetti. Duruşma tarafların dosyaya sunulan belgelere karşı beyanda bulunmaları için ertelendi.

DAVANIN GEÇMİŞİ

Fatih Terim, 26 Temmuz 2017'de 'haksız ve tek taraflı olarak iş akdinin fesh edildiği' gerekçesiyle TFF hakkında 3,5 milyon Euro tazminat davası açmıştı. Terim'in avukatları, sözleşme gereği Fatih Terim'e 3 milyon 500 bin Euro'luk tazminatı ödemeyen TFF hakkında icra takibi başlatmıştı. TFF'nin itirazı üzerine icra takibi durdurulmuştu. Bunun üzerine Terim, İstanbul 17. İş Mahkemesi'ne başvurarak itirazın iptal edilmesi için dava açmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (18)

HASAN:

Artistlik yapıp kendim istifa ettim dedi. Sonrada tazminat alamayacağını duyunca beni kovdular dedi. TFF de Türkiye''ye ait bir kurum. Ve sen onlara para için dava açıyorsun. Bu mu senin milli takım ruhun. Bu mu senin Türklüğün. Kendi vatanına dava açıyorsun.

2
5
yanıtYanıtla
hb:

ne alakası var vatanla bunun

yanıt1
yanıt2
ANGARALI:

Zehir zıkım olsun sana o para terim Allah yedirmesin

2
3
yanıtYanıtla
iste ele:

tazminat terimin hakki . . butun olay demiroren`in sam seytanligi! ali cengiz oyunu!! bu adamin medyasi o koltuk karsiliginda hayat kadini gorevini yapiyor!!!

2
3
yanıtYanıtla
Gavatasaray:

Bizim yargımız şuna bu parayı verirse yazıklar olsun.Bide buna adam diye tapıyorlar.Devletinin parasını haksız yere alan bir yaratık

2
3
yanıtYanıtla
YAZIK:

Devletimizin paraları kimlerin cebine iniyor. YAZIK :(((( Bi yanda hayatta kalmak için 1500 liralara çalışan gariban emekçimiz, diğer yanda da bunun gibiler. YAZIK :(((

5
0
yanıtYanıtla
kime göre yazık:

bunu yazan nerde çalışıyor ne iş yapıyor acaba? cebinde kim bilir kaç bin liralık telefonu vardır? kaç kere 1500 lira alan adama yardım etmiştir acaba?

yanıt0
yanıt0
ıhhhhhhhhhh:

bu adam türk mü acayip şüphelerim var

2
2
yanıtYanıtla
GaZoZcu:

kardeşim bu adam kebapçı. . Türk futbolu niye gelişsin Milli takımı bile buna teslim ettiler birgün. Defol git bu ülkeden terbiyesiz

0
4
yanıtYanıtla
dogru:

Vallaha iki avukatın dediğide doğru terime tazminatda ödenmesin. TFF de istifa etsin

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title