Haberler

Fatih Terim'in kayınvalidesi Rezan Meral Aksu hayatını kaybetti

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu sabah aldığı acı haberle sarsıldı. Terim'in eşi Fulya Terim'in annesi Rezan Meral Aksu hayatını kaybetti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, acı bir haber aldı. Sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in annesi hayatını kaybetti.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Buse Terim, anneannesinin fotoğrafını paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

"Acı bir sabaha uyandık. Anneannemizi kaybettik. Cenazesi bugün ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek."

Fatih Terim'in kayınvalidesi Rezan Meral Aksu hayatını kaybetti

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Sarı kırmızılılar yaptığı açıklamada, "Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim'in kayınvalidesi Rezan Meral Aksu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Rezan Meral Aksu'ya Allah'tan rahmet, Sayın Hocamız Fatih Terim'e ve Ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fulya Terim Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

Yakuza:

Çokkkkk üzüldümm. Çoookkk ağladımm. Sıra Fatihciğime ne zaman gelecekkk :( :( , Gaynanasına bu kadar üzüldüysem, Fatihciğime bi şey olursa yaşayamammm :( :(

4
33
yanıtYanıtla
UYANIK:

YÜCE RABBİM İNŞALLAH SENİN ÖMRÜNDEN ALIP, ALDIĞI NEFESİN HAKKINI VERECEK UFAK ÇOCUKLARA VERİR. .

yanıt15
yanıt4
SUNA:

TERBİYESİZ SAYGISIZ

yanıt6
yanıt2
TC svs 58:

yalan dünya işte senden aha geldik gidiyoruz kalanlara selam söyle bendenAllah rahmet eylesin bu dünyada hiç kimse kalıcı değil kalp kırmaya değermi. .

15
1
yanıtYanıtla
ferdi tayfur:

ALLAH rahmet eylesin...ibret al efendi ol terim bu dünya sanada kalmaz

4
10
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI....:

SANAMI KALACAK.

yanıt1
yanıt1
MEMET33:

ALANYAYLA MAÇ YAPMAK YARAMIYOR BU ADAMA, GEÇEN 2-0 YENİLDİK BABASININ SENEİ DEVRİYESİYDİ, BU GÜNDE ELENDİK KAYNANA HAKKA UÇMUŞ. DEPLASMANDAKİ ALANYA MAÇINDA BAKALIM NE GÖSTERİR ALLAHÜ TEALA. BEN ŞAHSEN NE''K KADERDE ÜZÜLDÜM YA SİZ?

2
9
yanıtYanıtla
Ercan:

Allah rahmet eylesin

7
1
yanıtYanıtla
AAAA:

ALLAH rahmet eylesin basiniz sagolsun

6
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Başınız sağ olsun, Fulya Terim.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title