Haberler

Fatih Terim, Gaziantep maçının biletini Belhanda, Jimmy Durmaz ve Sekidika'ya kesti

Güncelleme:

Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantep FK ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da hakeme tepkiler sürerken faturanın bir bölümü de oyunculara kesildi. Teknik Direktör Fatih Terim, Younes Belhanda, Jimmy Durmaz ve Jesse Sekidika'yı takımdan gönderilmesini istiyor.

Tartışmaları kararların ön plana çıktığı 3-3'lük Gaziantep beraberliği nedeniyle hakem Alper Ulusoy'un kararlarına tepkili olan Galatasaray'da fatura üç futbolcuya kesildi. Younes Belhanda, Jimmy Durmaz ve Jesse Sekidika üçlüsü, maçtan sonra soyunma odasına girmeyen Fatih Terim'in öfkesinden nasibini aldı.

SEZON BİTER BİTMEZ GİTMESİNİ İSTİYOR

Tecrübeli teknik adam, bir süredir Arap kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapan Younes Belhanda'nın gitmesini istiyor. Faslı yıldızın sezon biter bitmez gönderilmesini isteyen Terim, kendisine verilen şansı kullanamayan Jimmy Durmaz'ı da gözden çıkardı. Deneyimli futbolcunun kontratı, lig bitimiyle birlikte karşılıklı olarak feshedilecek.

SEKIDIKA PENALTI YAPTIRMIŞTI

Karşılaşmanın tartışmalı uzatma dakikalarında penaltıyı yaptıran ve 3 puanın gitmesine neden olan Jesse Sekidika'nın da ya başka bir takıma kiralanacağı ya da satılacağı öğrenildi.

LİDERLE KARŞILAŞACAK

Cezalı oyuncuların yanı sıra sakatlıklar da boğuşan Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında lig lideri Başakşehir FK ile kozlarını paylaşacak. Kritik karşılaşma, 28 Haziran Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jimmy Durmaz Fatih Terim Gaziantep Haberler

500

Yorumlar (18)

cinconcu:

buda bir türlü belhandanın faturasını kesemedi gitti

7
3
yanıtYanıtla
MEMET33:

SEZON BAŞINDAN BERİ AYNI TERENA. . BİLET KESTİ, YOLLADI, FİŞ ÇEKTİ. . . AMA HEPSİ AYNEN DEVAM, HOCAM ŞUNU ANLA ARTIK SEN BİTTİN VE SEN GİTMEDEN BU TAKIMDA HİÇBİRŞEY DÜZELMEYECEEEEEEK.

5
5
yanıtYanıtla
aliiii:

tek gerçek musleraaaaa. . . diğerleri fasa fisoooo. . . . . son iki maçta terimi gördünüzzz

6
2
yanıtYanıtla
xxxx:

Arkadaş kondüktör mü?Biletleri o mu kesiyor

5
2
yanıtYanıtla
EMİR HASAN:

bir kerede sorumluluk al be kardeşim onları oynatan sen değilmisin iyi giderken ben yaptım kötü giderken oyuncular lütfen düş Türk futbolunun yakasından

4
2
yanıtYanıtla
bence:

imparator maaşına zam ve indirim yapmama koşuluyla hem teknik direktör olarak kalsın hem de galatasaray başkanı olsun. böylelikle hem ardayı alır hemde belhandanın biletini kesmiş olur bence.

4
1
yanıtYanıtla
vfd:

Sahayı falan sürsün , çimleri biçsin bence yetenekli çünkü

yanıt1
yanıt2
metin:

artık gsyi hak etmiyorsun terim tüm çöpleri topladın gsye beş para etmeyen oyuncular oynatıyorsun belhanda selçuk seri ve daha bir sürü işe yaramaz oyuncu aldın gsye ihanet ediyorsun yazık

1
3
yanıtYanıtla
rocky:

cüneyt çakır ipten aldı ama alper''in vicdanı izin vermedi. belhanda güzel bir gol attı bence kalmalı ama o penaltı yaptıran sekidika nedir ya tam bir facia, falcao bütün sene sakat paraları da alıyor galiba boş yere . . . peki muslera''nın yerine adam gibi bir kalecisi neden yok koskoca gs''nin acaba ? bu klüp son iki senenin şampiyonu değil mi? gelen paralarla sekidika mı alınır ? ismi olan bir yedek kaleci alınmaz mı ? yakıştı mı bu şimdi terim''e ve gs ''ye ? ayıp oldu doğrusu !

3
1
yanıtYanıtla
ayyıldız:

dün akşam asporda gs ve ts nin hekem kararlarıyla doğrandığı daha öncede fb ve bjk nin haksız hakem kararlarıyla engellendiğini söyleyen zeki uzundurukan şimdiye kadar neredeydiniz hani biz zorlu centerde anlaşmıştık

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title