Haberler

Fatih Terim derbiden sonra, önce hakemi sonra da kendi oyuncularını eleştirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe ile sahasında 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından açıklamalar yaptı. Maçın hakemi Ali Palabıyık'ın sarı kartına çok sık başvurmasına eleştiri getiren Terim, bazı oyuncularının beklenen performansı göstermediğini ifade etti.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde;

"Maç öncesindeki o heyecanla, o atmosferle, maçın gidişatı pek aynı olmadı. Gönül isterdi ki daha hareketli, daha güzel bir oyun olsun ama olmadı. Bu pek çok kez gole yaklaştık. Belki golü yapsak, oyunumuzu da düzeltme imkanımız olabilirdi. Ama olmadı. Birçok kez gole yaklaştık fakat bulamadık."

"SARIYI GALATASARAY ARMASINDA SEVERİZ"

"Arka arkaya maçlar ne kadar oyuncu değişikli yaparsak yapalım yıpratıyor demek ki. Sarı kartlarda biraz bonkör davrandığını düşünüyorum hakemin, biz sarıyı severiz ama sadece Galatasaray armasında."

"Sarı kartlarda biraz bonkör davrandığını düşünüyorum hakemin. Sarıyı severiz ama sadece Galatasaray armasında."

"BAZI OYUNCULARIMIZDA O IŞIĞI GÖREMEDİK"

"Asıl isteğim, oynadığımız oyunun, bildiğimiz oyunun tekrarlanması. Maalesef bugün birkaç oyuncumuzdan o ışığı göremedik. Bunu belki gol telafi ederdi, çok da müsait pozisyonlar yakaladık. Son pasları doğru verebilsek pozisyon sayısı artabilirdi. O kadar çok maçımız var ki bunları kaç kez konuşacağız kim bilir. Hayırlısı. Şimdi Glasgow'a hazırlanacağız, döneceğiz Kasımpaşa."

"GEÇİŞ SAVUNMASINDA KUVVETLENDİK"

"Luyindama'nın gelişinden sonra geçiş savunmasında kuvvetli bir duruma geldik, Fenerbahçe'ye o konuda cevap verdik. Geçen sene oyunumuzdaki en büyük tehlike, geçiş savunması zaafıydı, bu sene hallettik. Rakibimizin birçok önemli hücum oyuncusu var. Her 4 günde bir maç oynamak da kolay olmuyor, kazanmayı çok arzu ettik ama olmadı."

"Rakiple ilgili herhangi bir anlamda defansif yaklaşım düşünmedim, her şeyi de denedim. 5-6 net pozisyona girdik ve onun dışında çabuk geldiğimiz, doğru geldiğimiz ama yanlış seçim yaptığımız pozisyonlar da var. Gol pozisyonunu olmaya aday, çok önemli pozisyonlardı. Daha dikkatli olacağız, daha çok çalışacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

tipsiz:

Gene agladi.. Yahu ben baska macmi izledim. 2 futbolcu direk atilmaliydi sen neyin tantasindan bahsedion. Hakem hakemligini yapsa hukmen maglup olurdunuz 12 kisi oynamaktan

2
6
yanıtYanıtla
tipsiz e cevap:

tipsiz kendin gibi tipsiz bi yorum yazmışsın sen herhalde futbol oyun kurallarından bi habersin.

yanıt3
yanıt1
ABA:

HER ALDIĞI TOPU KAPTIRIP GOL POZİZYONU VEREN TAYLAN I. İLK 20 DK DIŞINDA SAHADA OLMAYAN ARDAYI OYUNDA TUTUP ÖMER BAYRAM VE DONK U YEDEKTE BEKLETİRSEN OLACAĞI BU. BUNU GÖRMEK İÇİN AŞIRI FUTBOL BİLGİSİ GEREKMEZ SANIRIM.

0
2
yanıtYanıtla
UYANIK:

Seninle aynı ülkede futbol izlediğim için utanıyorum, Taylan hakkında söylediklerin yüzünden bu ülke futbolu gelişemeyecek, kanıt niteliğinde. .

yanıt1
yanıt0
kebapçı selo:

Git lan işine Adananın fellahı.

2
0
yanıtYanıtla
Andre Pirlo:

''''Terim''in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi. . . Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan''da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan''da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı. '' yıllarca en iyi teknik direktörlerle çalışmış bir futbolcunun terim için yorumu

2
0
yanıtYanıtla
beylerbeyi:

adam faül de sarı kartla geldi. bu kadar basit olmamalı kart köstermek. ikili mücadele de adam kendini yere atıyor yine sarı kart çıkıyor

1
1
yanıtYanıtla
ilker kırdar:

bir kerede kendini eleştir be fatih hoca yetti artık zaten her puan kaybında ya hakem suçlu yada futbolcular her anasını bellediğin maçın ardından hep aynı mazeret yatti artık yapamıyacaksan bırak dün akşam da geberik fenerbahçe karşı tam 70 dakika maçı öylece seyrettin durdun yahu insan bu kadroyu sahaya çıkarırkan tam 5 kere düşünür acaba ben bu maçı kazanabilirmiyim diye bakalım bundan sonraki maçlardada macera aramaya devam edecekmisin doğrusu merak ediyorum

0
1
yanıtYanıtla
recep:

sn imparator bu çocuklar 4 te 4 yapmış sizi çok iyi anlıyoruz ama elin oğlu dünya transfer yapıyor sonra 9 kişi kalan bir takıma bile galip gelemiyor bizler taraftar olarak yönetimden siz değerli ve eşi olmayan hocamızdan ve fufbolcularımızdan memnunuz inşallah hep böyle devam ederler ilerleyen haftalarda neyin ne olduğu ortaya çıkar başarı çalışmakla kazanılır.

1
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Bu nasıl bi canlı,hep başkaları suçlu,tesadüfen alınmış bir uefa kupasının hazinesini yemekle geçti önrü

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title