Haberler

Fatih Terim'den tarihi maç sonu bomba itiraf: Ömrümde böylesini hiç görmedim

Güncelleme:

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve Türkiye Kupası'nda evinde Denizlispor'a elenen Galatasaray'da moraller altüst. Teknik Direktör Fatih Terim, maç sonu çarpıcı itirafta bulundu. Terim kötü gidişat hakkında, "Hayatımda böyle bir sene yaşamadım, ilk oldu" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a penaltılarda elendikleri maçın ardından çarpıcı itiraflarda bulundu.

İşte Terim'in açıklamaları:

"PARDON BECERİKSİZLİK"

"Atamadığımız goller, oynadığımız müthiş oyunun gölgede kalan tarafı. Böyle oynayacaksın, aldığın her topta pozisyona gireceksin, girdiğimiz pozisyonlar tesadüfen değil... 1 metreden atamama becerisini, pardon beceriksizliğini gösterdik.

"YARIN BULUŞACAĞIZ"

Başkanla konuşmamız olacak. Yarın buluşacağız. Galatasaray adına hangisi doğruysa onu yapacağız. İlla şu şöyle, bu böyle diye bir kaide yok. İçinde bulunduğumuz durum gerek ülkenin, gerek Galatasaray'ın çok açık. Onu düşünerek hareket edeceğiz.

"ŞARTLARA BAKACAĞIZ"

Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, kulübümüzün ekonomik şartlarına bakınca kulübümüz adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. Eğer ekonomik durumumuz müsait değilse, izin vermiyorsa yapmayız da.

"İLK YAŞIYORUM"

Açıkçası hayatımda böyle bir seneyi ilk kez yaşıyorum. Hiç böyle bir şey görmedim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (14)

Okan Tunç:

ya bi rahat olun bi sabredin, başarı kadar başarısızlıkta olağan bi durumdur. takımı baştan yarattılar. bizim insanımız bir şeyler hemen şakkadanak olsun istiyor. bi gaye çaba var bu çok belli

18
20
yanıtYanıtla
atilla erdoğan:

2 hafta sonra istifa eder gider sene sonu ben sorumlu değilim der. Kulüp yükselişe geçti mi gelir ben yaptım imparatorum der. Derdi takım değil dediği gibi imPARAtor artık devrin geçti futbol zeka ile oynatılır öyle bağırma çağırma ile ancak geçen asır biz kupa aldık dersin elin ispanyolu o kupayı 5 yıl üst üste alıyor. Bu kafadaki Türk takımlarının hiçbirinden bir halt olmaz kendi kendimize oynar dururuz.

26
11
yanıtYanıtla
ferfer:

bence futbol ülkemizde yasaklanmalı ne lan bu yurt dışında hiçbir başarı yok ama burda milyonları götürüp omuzlardan inmiyorlar salakmısınız oğlum bunları görmüyormusunuz hala bunlara prim verip omuzlarda taşıyorsunuz???

27
3
yanıtYanıtla
sedat :

FT ölene kadar gsnin başında kalmalı.

13
16
yanıtYanıtla
sadece kadir:

çok güzel özetlemiş gol atamama beceriksizliğini gösterdik demiş.. bence maçın özeti buydu.. sen kaleye 35 şut çek 3 tanesi gol olsun.karşı takım 5 şut çeksin 3 gol.. kaleciden tut ömer bayram, taylan, berkan, oğulcan, bunlar Gs nin değil oyuncusu 1.lig oyuncusu belki olur. kaleci penaltılarda daha şut çekilmeden yere yatıyor. bir maçta hep aşırtma hep panenka hem kendi oyuncusundan hem karşı takım kalecisinden hem kornerden gelen toptan gol yer mi yahu.. bu kadar mı beceriksiz olur bir kaleci.

22
1
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Alparslan yetenekli genç mi yahu. Rezil yahu rezil. İsmail Çipe rezil yahu rezil.

17
4
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Seneye Avrupaya gidebilmemiz için son umuttu Türkiye Kupası Fatih Hocam. Sezon sonunda ligi 6. bitirirsek seneye yokuz... hocam istersen vazgeç artık. Zirvede bırakmanı istiyor taraftar. Madem takımı gençleştirdin, hadi sen de vazgeç.

14
3
yanıtYanıtla
Orhan bilgin:

bızde futbol kültürü yok seyırcı seyırcı degıl sankı kaf daglarında gelmısler teknık traktör yok yönetıcı yok gökten zembılle dusmusler rant kapısıdır sıyasettır futbolcuları göklere cıkarırız falcao nıye turkıyede oynamadı oynamaz adamı pasa yapmısız 5 mılyon euro verırız oynama yok pasa oldu yönetıcı varmı abı 5 mılyon euro verıyorsun 5 degıl 5.500 olacak kontrat onu oynatmaya zorlastırsın oynamadı para yuzde 50 vereceksın hesabına gelıyorsa transfer etmıyeceksın yönetıcı yok

14
1
yanıtYanıtla
Özgür Arıca:

Son 2 seneden farkı ne ki sıfır kupa sıfır futbol sıfır taktik ....

10
2
yanıtYanıtla
erman genç :

Geçen yıl ilk yılında Bjk ye Sergen 2 kupa kazandırdı bu sene biraz kötü gitti adamı yolladılar ne taraftar vefalı ne Kulüpler, 2 senede bir hoca gelir oyuncu taktik sistem derken dağıtır dururlar takımları Barca gibi Bayern gibi oturmuş sistem üzerine kulüp oturtalım diyen olamaz malesef,, Arsen wenger Arsenali hiç şampiyon yapamadı ama 20 yıl hocalık yaptı taraftarın saygısı vardı takım oyununa,

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title