Haberler

Fatih Karagümrük, evinde Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti

Güncelleme:

Süper Lig'in yeni takımı Fatih Karagümrük, evinde Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenerek sezona flaş bir skorla başladı. Günün bir diğer karşılaşmasında ise Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 2-0'lık skorla geçti.

Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibi Fatih Karagümrük, sezona fırtına gibi başladı. Kırmızı siyahlılar, konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Fatih Karagümrük'ün gollerini 4. dakikada Ervin Zukanovic, 56. dakikada Artur Sobiech ve 74. dakikada penaltıdan Erik Sabo kaydetti.

ALANYASPOR, SİVASSPOR'U RAHAT GEÇTİ

Günün aynı saatte başlayan bir diğer karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Akdeniz ekibine 3 puanı getiren golleri 21. dakikada Davidson ile 90. dakikada Steven Caulker attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Fatih Karagümrük Sivasspor Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ali:

Rıza hoca bence sen bu işi bırak git torunun varsa onu büyüt yada bir köyde istirahate çekil böyle takımmı olur ?Verdiğin taktikler içler acısı ileri top taşıyan erdoğanı oyuncu değişikliklerini sonucunda defansa çekiyorsun takım mağlüp, aldığın oyuncular tam bir fiyasko ayyaş yiğidolar senide kendilerine benzetmişler o futbolcuları alırken ayıkmıydın şüphem var bu takıma bir ortasaha bir forvet birde sol kanat oyuncusu alınca mükemmel olurdu ama bu işler gradelle kepçeyle olmaz alperle hiç olma

1
1
yanıtYanıtla
baybars:

Sivassporun fenerbahçeyle yaptığı hazırlık maçından sonra burda şöyle bir yorum yapmıştım bu takım ya küme düşer yada zor şer ligde kalır ilk maç alanyayla oynanıcak dediklerimin doğru olduğunu göreceksiniz demiştim o zaman ayyaş bir yiğido sözlerime kızmıştı böyle bir takımmı kurulur geçen yıldan dört beş fıtbolcu ayrıldı onların yerine alınan oyuncular tam bir futbol cahilinin yapmış olduğu transferlerdir fernandoyu tekrar alıcaktın orta sahaya bir adam bir adamda forvete bu kadar yazıklar ol

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title