Haberler

F.Bahçe'de Erol Bulut için karar verildi! Kazanmaktan başka hiçbir şansı kalmadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı her açıdan büyük önem taşıyor. Derbiden çıkacak skor hem sarı lacivertlilerin şampiyonluk yarışına devam edip etmeyeceğini hem de teknik direktör Erol Bulut'un durumunu belirleyecek.

TEK ÇARE 3 PUAN

Geçen haftaki Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Bulut hakkında ortaya atılan "gönderilecek", "istifa edecek" iddialarına karşın Fenerbahçe yönetimindeki genel görüş, genç teknik adamla sezon sonuna kadar devam etme yönünde. Kulüpte yapılan değerlendirmede, Beşiktaş'ı mağlup etmenin "olmazsa olmaz" koşul haline geldiği belirtilerek, camiadaki karamsar havayı sadece derbi galibiyetinin bozacağı görüşünde birleşildi.

ÇOK BÜYÜK BASKI VAR

Teknik ekibi yenilenen ve 22 oyuncu transfer edilen takımdaki değişime dikkat çeken sarı lacivertliler şunları dile getiriyor: "Bu kadrodan ilk senesinde şampiyonluk beklemek büyük baskı yaratıyor. Olmadık anda yenen bir golden sonra 'eyvah gene olmayacak' endişesi üzerimize kara bulut gibi çöküyor." Şampiyonluk baskısının bazen futbolcuları tanınmaz hale getirdiğini ifade eden yönetim kanadı, sezon ortasında teknik direktör değişikliği yapmayı düşünmüyor. Ancak Beşiktaş maçının kaybedilmesi şampiyonluk yarışına havlu atılması anlamına geleceği için her şey tersine dönebilir ve bu durumda kulüpte kartlar yeniden dağıtılır.

(SPOR ARENA)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Erol Bulut Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (11)

KARBONAT PATLADI:

Kesinle hocanın kalması lazım. İstikrar bu kulübün olmazsa olmazıdır. Bırakın sezon ortasında gönderilmesi sezon sonu dahi gönderilmesi söz konusu olamaz.

2
1
yanıtYanıtla
Hak:

kazansa da göndermek gerek, daha takımı motive edemiyor.

1
1
yanıtYanıtla
sefa arpaç:

sayın ali koç başkanım erol bulut bıraksın sezon sonuna kadar takımı yılmaz vural hoca çalıştırsın bakın o zaman hata kimdeymiş belli olur bu kadro kimin elinde olsa açık ara lider di 11 de oynatacağın futbolcuları kendi yerlerinde oynat yeter hepsi işini bilen kariyer sahibi ne yapmak istediklerini bilen futbolcular yeterki sen karışma sadece çıkın oynoyın de yeter taktik felan verme oyuncu değiştirme sadece sakatlıkta değiştir

2
0
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

Uyarından sonra hemen Cumartesi Yönetimi toplantıya çağırdım. Erolu gönderip, Yılmazı takımın başına getiricem. Takıma da daha karışmıyacam. Sakatlanan olmazsa devam etsinler

yanıt0
yanıt1
Türk:

Kazansa da kaybetse de yollanmalı dışarı da zaten iyi fenerbahçe ama içeri de sıkıntı şimdi beşiktaşı yener içeride yenilir beşiktaş maçından sonra anında yollanmalı bu hataya göstepe maçında düştünüz trabzonu yenince yollamadınız içeride yenildik !!

1
1
yanıtYanıtla
Gsli:

Fenerbahçe Ve Erol Hocayı Çok Başarılı Buluyorum. Erol Hocayı size yedirmeyiz. Yönetimin Acil Şekilde Erol Hoca ile Masaya oturması ve En az 5 Yıllık bir sözleşme yapması lazım.

1
0
yanıtYanıtla
BURAK:

KAZANMA KARDEŞ İSTİFA ET

1
0
yanıtYanıtla
Kartal:

Karbonat erola yol göründü.

0
1
yanıtYanıtla
çatalcalı:

kazanırsa takımda bırakırsanız size söylenecek laf yok

0
1
yanıtYanıtla
EMRE ALBAY:

BALIK BAŞTAN KOKAR. ALİ KOÇ DENEN KİŞİNİN İSTİFASINI İSTİYORUZ.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title