Haberler

EURO 2020 Yarı Final mücadelesinde Danimarka'yı eleyen İngiltere, finalde İtalya'nın rakibi oldu

Güncelleme:

EURO 2020 'de İngiltere ile Danimarka yarı final karşılaşmasında Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmayı uzatma devrelerinde 2-1 kazanan İngiltere adını finale yazdırdı ve İtalya'nın rakibi oldu.

HARRY KANE FİNALİ GETİRDİ

Karşılaşmaya iki takım da birbirini tartarak başladı. Danimarka yarı alanını fazla adamla savunurken İngiltere kanat organizasyonlarıyla etkili olmak istedi. Maç iki taraf içinde durağan bir tempoda ilerlerken Danimarka'da Damsgaard'ın 30. dakikada attığı harika frikik golü eşitliği bozdu. Bu dakikada itibaren İngiltere ataklarını sıklaştırdı ve Kjaer'in kendi kalesine attığı golle oyuna dengeyi getirdi. Normal süre 1-1 sona erdi ve karşılaşma uzatma devrelerine gitti. 104. dakikada penaltı kazanan İngiltere'de Harry Kane topun başına geldi. Penaltı vuruşunu kaçıran İngiliz golcü, Danimarka kalecisi Schmeichel'dan dönen topu ağlara gönderdi ve İngiltere'ye finali getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (9)

Nazif Ekinci:

KORKAK HAKEMLER PENALTI İLE ALAKASI OLMAYAN POZİSYONYONA PENALTI VERDİLER TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK DÜŞMANI İNGİLTERE PAZAR GÜNÜ HEPİMİZ İTALYA YI DESTEKLİYORUZ.

40
31
yanıtYanıtla
Behlûlê Mahî:

SEN KiMSiNKi HEPiMiZ ADINA KARAR VERiYORSUN

yanıt1
yanıt6
Uğur Duran:

Geç bile kaldılar... Sen futbolu icat et ve hiç bir turnuvada final oynayama... İtalya normal şartlarda İngiltereyi çok rahat kupanın dışına iter ama Futbol 15-20 yıldır masada oynandığı için tahmin etmek güç.!!

6
0
yanıtYanıtla
Ay kural:

Doksan bin seyirci önünde İngiltere kaybetmez. Kupanın sahibi İngiltere olur.

4
2
yanıtYanıtla
Yusuf AÇIKYILDIZ :

Bu Kupayı İngiltere Kraliçesine Hediye edeceklerini önceden tahmin etmiştim.. Tahminlerim tutuyor. Çünkü , Malum Kraliçe bundan sonraki kupaları göremeyebilir. Son Kupası olsun.))))) Sevinsin moral olsun diye..)))

6
0
yanıtYanıtla
Esma Dülek:

Olaya siyasi bakma sanki İtalya kardeş ülke ikiside türkiye düşmanı fakat zaten şampiyon belli İtalya parçalar ingilizleri fark lı biter maç

4
0
yanıtYanıtla
Nazif Ekinci:

BEN İNGİLİZ DÜŞMANLARI NDAN SÖZ EDİYORUM SEMPATİ DUYANLAR DAN DEĞİL.

3
0
yanıtYanıtla
cali pso :

İtalyadan 3 fark bekliyorum EZECEK resmen botlarla oynayan ingiltereyi :) Eşleşmeler aptalca ispanya ile ingiltere oynasaydı ispanya finalde olacaktı.

2
0
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Kardeş spordan bahsediliyor İngiliz devletini bende sevmem ama bunu siyaset ve düşmanlığa getirmenin alemi yok. Penaltı olmasaydı da atacaklarını sinyalini vermişlerdi kısaca İngiltere daha iyiydi ama İtalya karşısında kazanacaklarını dudunmuyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title