Haberler

Eski takım arkadaşı Guarin'den Falcao'ya: Galatasaray'ı bırak bize gel

Güncelleme:

Kolombiyalı futbolcu Fredy Guarin'in ülkesinde Millonarios'a transfer olmasının ardından Radamel Falcao'yu arayıp "Galatasaray'ı bırak bize gel" dediği öğrenildi.

Galatasaray'ın sakatlıklar nedeniyle faydalanamadığı ve gözden çıkardığı Radamel Falcao'ya milli takımdan ve Porto'dan eski takım arkadaşı Fredy Guarin, çağrıda bulundu.

Guarin yaptığı açıklamada, "Milonairos transferi resmileşince Falcao ile konuştum, 'Kaplan, senin de gelme zamanın geldi. Ben her zaman konuştuğumuzu gerçekleştirdim ve transfer oldum. Artık senin de zamanın geldi' dedim. Umarım bu rüyayı birlikte paylaşırız çünkü bir gün birlikte Millionaires'te oynamanın hayalini kuruyorduk" ifadelerini kullandı.

Kolombiya'nın en büyük kulüplerinden olan Millonarios'un sahibi Gustavo Serpa da geçtiğimiz günlerde Falcao'nun "Hayallerini süslediğini" söylemişti. "Her gün Radamel Falcao'nun Millonarios forması giydiğini hayal ediyorum. Falcao'yla daha önce bir kez görüşme fırsatım oldu. Bu transfer sadece ona ve istediği şeye bağlı" dedi.

Eski takım arkadaşı Guarin'den Falcao'ya: Galatasaray'ı bırak bize gelFalcao ve Guarin

"BENİM EVİM TÜRKİYE"

Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron ise transfer iddialarına yanıt olarak ülkeden ayrılmayacaklarını kaydediyor; "Türkiye'yi çok seviyorum, harika bir ülke. Üzgünüm, bir yere gidemem, benim evim burada."

Kolombiya'da 15 lig şampiyonluğu bulunan Millonarios, son olarak 2017 yılında bu kupayı kaldırmayı başardı. Radamel Falcao ise 15 yaşında ayrıldığı Kolombiya'da sadece altyapı düzeyinde Lanceros Boyaca forması giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fredy Guarin Galatasaray Kolombiya Porto Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

bir garip 6s liler;)):

klasik 6s mantık dışı haberleri:)))

3
5
yanıtYanıtla
boş yorumcu:

mesut mözilde mantık dışı :D

yanıt1
yanıt1
AHMET:

Gitmez ki

6
0
yanıtYanıtla
FALCAO:

DİYORKİ'''' MALESEF FREDY GARDAŞ İSTABUL ÇOK GÜZEL İŞ AYRI ARKADAŞLIK AYRI. HER ŞEY PARA BU DEVİRDE, BURADA PARA ÇOK FUTBOLDAN ANLAMAYAN MUSTAFA PATRON YARDIMCISI APO DAYI VAR HAVA ALANINDA BİNLERCE TARAFTAR KARŞILAR BENİ. AYDA BİR MAÇA ÇIKARIM 15 GÜNE BİR ANTIRAMAN . SONRA BOĞAZ BALIK KÖPRÜ SELFİ ÇOK GÜZEL BURASI BENCE SENDE GEL APOYLA GONUŞURUM BEN MERAK ETME. BONSERVİSİNİ AL GEL . 3-5 MİLYONDA SANA ATARLAR

4
0
yanıtYanıtla
Adem kücük:

Bu adam niye gitsin bedava para almak varken

4
0
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Geldiğinden beri bütün dünya bunun peşinde. . Ama o hala burada. !

3
1
yanıtYanıtla
falcao:

tabi la niye gideyim evde fifa oynayıp milyonları götürüyorum

3
0
yanıtYanıtla
Okan:

Belkı orda oynamaya başlarsın Gs oynamak ıstemedın beli

0
1
yanıtYanıtla
Serko:

Ztn oynamadı ki GS de hep yattı birazda git orda yat sonra da jübile yap iyisin yine falcao

1
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Gs de bedavaya para alıyor başka keriz varmı ki gitsin adamlar bunu 6ay banklrda yatarak bekledi sakat sakat hep sakat jubile edecek seneye muhaaa haaaa

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title