Haberler

Ersun Yanal: Galatasaray derbisinde puan kaybedersek görevimi bırakırım

Güncelleme:

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki geleceği derbiye bağlı. Son haftalarda alınan sonuçlardan memnun olmayan Yanal'ın "Pazar günü Galatasaray maçında puan kaybedersek bırakırım" dediği yazıldı.

Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. Son üç haftada alınan kötü sonuçlar sonrasında hedef tahtasına oturtulan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın geleceği Galatasaray derbisine bağlı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertliler, Pazar günü evinde ezeli rakibini konuk edecek. Bu maçta alınacak kötü bir sonuç Fenerbahçe'yi hem moral açıdan yıkacak hem de şampiyonluk yarışında sıkıntıya sokacak. Zorlu mücadele öncesinde ise gözler Teknik Direktör Ersun Yanal'ın üzerinde.

KULÜPTE DE KONUŞULMAYA BAŞLANDI

Yanal, A.Gücü mağlubiyeti sonrasında "Sorumlusu benim. Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarları neyi gerektiriyorsa onun da arkasında dururum. Ne gerekiyorsa yaparız. Başkanımız ve yönetimle masaya yatırırız, karşılıklı olarak tartışırız ve ne gerekiyorsa taşın altına elimizi her zaman sokarız" açıklamasını yaparak F.Bançe ile yollarını ayırabileceğinin sinyalini vermişti. Bu konu kulüp içinde de konuşuluyor. Yapılan yorumlar Yanal'ın derbide puan kaybetmesi durumunda istifa edeceği yönünde.

TAZMİNAT MADDESİ YOK

Tecrübeli teknik adamın sözleşmesinde ise herhangi bir tazminat maddesi bulunmuyor. Yanal'ın ayrılması durumunda sadece sezonun geri kalanında alacağı olan maaşın ödenmesi gündemde. Yılda 1 milyon 750 bin euro kazanan Yanal, gönderilirse kalan 525 bin euroyu (yaklaşık 3.4 milyon TL) almaya hak kazanıyor. Ancak, 58 yaşındaki çalıştırıcı derbi sonrası istifa ederse bu parayı da almayacak. Yanal'ın da "Pazar günü Galatasaray maçında puan kaybedersek bırakırım" dediği iddialar arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (69)

ZONGULDAKLI:

Ey gidi taraftarlar Ersun Yanal''ı isteriz diye tempo tutuyordunuz. FB''nin bu hale gelmesine sizler sebep oldunuz. Şimdi ağlamaya hakkınız yok.

62
6
yanıtYanıtla
UMAR:

Tüh pazartesiyi göremeyecek :D

19
23
yanıtYanıtla
Kenan:

SİZİN 21 SENEDİR GÖREMEDİĞİNİZ GİBİMİ EZİK

yanıt13
yanıt13
Alfanzo:

Bu vizyonsuza takımı teslim eden Ali Koç istifa etsin!!

11
7
yanıtYanıtla
ASLOLANFENERBAHÇE:

Bu mali tabloda kim başkan olacak, kaliteli futboşlcu alamadıktan sonra başkan ve hoca değişimi ne işe yarayacak, oturduğun yerden yazması kolay.

yanıt4
yanıt5
kapak:

O kadar transfer yapıldı, bir sol bek aldıramadı , futbolcular hep aynı hataları yapıyor, düzeltemiyor, taktik yok, bunun mali yapıyla ne alakası var kardeş . bu adam ve başkan beceriksiz , anlayın artık.

yanıt3
yanıt2
perez:

Mali yapı ile alakası şu oyuncu alamıyorsun

yanıt4
yanıt0
kapak:

Perez kardeş, stoper yerine solbek alınabilirdi, orta saha şişmiş gönder birini , yap yine transfer. bu alınanlar bedava mı alındı, comolli kakaladı gitti, başkanda seyrediyor.

yanıt1
yanıt2
Memleketim:

Bu Ersun''a antrenör diyenler gercekten futboldan anlamiyor. Bu adam futbolu ps oyunlariyla karistiriyor.

12
4
yanıtYanıtla
Halil arslan:

Ersun yanal istifa ederse ali koç ta istifa etsin takıma bi katkısı olmadı o kadar transfer yaptı ama boş yere takıma git gide uçuruma götürüyor

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title