Haberler

Ekrem İmamoğlu'ndan seçime 2 gün kala Başakşehir açıklaması

Güncelleme:

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'in belediyeden aldığı sponsorluklar için "Belediyenin imkanlarını, parasını, sponsorluklarını, taraftarı bile olmayan ya da siyasi anlam taşıyan kulüplerin zenginleşmesi, milyon dolarlık sözleşme yapması için İstanbul adına söz veriyorum ki asla ve asla israf etmeyeceğiz" dedi.

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, amatör spor kulübü temsilcileriyle bir araya geldi. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada İBB'den aldığı destekle dikkat çeken Medipol Başakşehir hakkında konuştu.

"SPORDAN SİYASETİ SÖKÜP ATACAĞIZ"

"Belediyenin imkanlarını, parasını, sponsorluklarını, taraftarı bile olmayan ya da siyasi anlam taşıyan kulüplerin zenginleşmesi, milyon dolarlık sözleşme yapması için İstanbul adına söz veriyorum ki asla ve asla israf etmeyeceğiz. Siyaseti, partizanlığı sporun içine bile sokanların o sürecinden bu şehrin her damarını kurtaracağız. Siyaseti söküp atacağız. Siyasetin sporda ne işi var? Allah'ınızı severseniz. Sporu siyasetin içine sokunca daha iyi gol mü atılıyor, daha hızlı mı koşuluyor?"

"İBB BAŞKANIN İŞİ KULÜP KURMAK DEĞİL"

İmamoğlu, Şubat ayında Ekşi Sözlük'te yaptığı soru- cevap programında Medipol Başakşehir ile ilgili soruya, "İBB başkanının işi futbol kulübü kurmak değil; hele hele İstanbul'da iseniz gururla yanında olacağınız Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanında olmak. Ayrıca 16 milyon insanın toplumsal spor bilincini geliştirmek olacaktır" diye yanıt vermişti.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İN SPONSORLARI

Başakşehir Başkanı olan Göksel Gümüşdağ aynı zamanda İBB Başkanvekili.

Başakşehir altyapı takımlarına forma reklamını veren İGDAŞ ve Halk Ekmek İBB'ye bağlı kurumlar.

3. havaalanı inşaatında yüklenici firma pozisyonundaki Kalyon İnşaat Başakşehir'in resmi destekçisi.

Sağlık Bakanı'nın sahibi olduğu Medipol'ün isim sponsorluğu var.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (178)

Jkn:

Sen Bi git artık ya israftan bahsediyon 250 binliralık saatle dolaşıyon boş yapma sende 5 gün sonra Muhammet ince gibi silinip gitcem

99
155
yanıtYanıtla
bin ali:

cebinde odediyse bir milyonluk saatte takar sanane , zafer cagliyanin 750 bin liralik rusvet saatine hic tepki gosterdinmi adi mechul vatandas

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

NE DİYON LAN OSSURUKTAN TAYYARE.

yanıt0
yanıt0
MAYKIL JEKSIN:

SEN KÖYDE YAŞIYORSUN GALİBA NEYSE KOYUNLARI GÜTMEYE KENDİNDE GÜDÜLMEYE DEVAM ET

yanıt0
yanıt0
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI.:

HANGİ OKULDAN MEZUNSUNUZ?TÜRKÇE ÖĞRETMENİNİZ HAKKINDA DAVA AÇACAĞIZ

yanıt0
yanıt0
BIDI BIDI YAPMA:

çalış sende al çalma ama olurmu çalanlara da şak şak yapma

yanıt0
yanıt0
metin:

he he trolcan aynen bas git lan işine mal

yanıt0
yanıt0
Mansur köse:

Önce yazı yazmayı öğren sonra İmamoğlu na eleştirme hakkına sahip ol

yanıt0
yanıt0
Levent:

Adam parasıyla almış. Sen bir yüzükle gelenin şimdiki haline bak

yanıt0
yanıt0
Oğuz Atay:

Muhammet değil Muharrem.

yanıt0
yanıt0
Tüm 178 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title