Haberler

Ekrem İmamoğlu: Belediyede kadro değişikliğine gidilecek

Güncelleme:

23 Haziran'da İBB Başkanlığı seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu, belediyede kadro değişikliğine gidileceğini vurgulayarak "Ancak mevcut kadrodan da içimize katacağımız insanlarımız var" dedi.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) resmi olmayan sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini CHP'li Ekrem İmamoğlu kazandı. İmamoğlu, belediyeden kadronun değişeceğini belirterek "Bizim bir kadromuz var" dedi.

23 Haziran seçiminde yüzde 54,21 oy alan Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı seçildi. Bugün görevi teslim alacak olan İmamoğlu, "Belediyede kadro değişikliğine gidilecek mi?" sorusuna yanıt verdi.

"TABİİ, BİZİM BİR KADROMUZ VAR"

İmamoğlu şunları söyledi:

"Gayet tabii. Bizim bir kadromuz var. Ancak mevcut kadrodan da içimize katacağımız ve çalışmayı düşündüğümüz insanlarımız var."

PROTESTO EDEN İŞÇİLER

İmamoğlu, "31 Mart'tan sonra sizi protesto eden çalışanlarla ilgili bir işlem yapacak mısınız?" sorusuna "Benim temelde duruşum, kin duymam. Ama herkesin iş hukukuna, iş ahlakına uygun davranması gerektiğine inanırım. Bu, kurum içi disiplini sağlar." diye cevap verdi.

İBB ÖNÜNDE BİLDİRİ OKUYAN PERSONEL

Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran sonrası yaptığı açıklamada Saraçhane'deki belediye binası önünde kendisine karşı bildiri okuyan İBB çalışanlarıyla ilgili, "Şunu işten çıkarayım, bunu kovayım böyle şeyler aklımın ucundan bile geçmez" demişti.

23 HAZİRAN ÖNCESİ İMAMOĞLU'NUN "İŞTEN ÇIKARMA" AÇIKLAMASI

Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran öncesi yaptığı konuşmada da "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan tüm emekçi kardeşlerime sesleniyorum. Hiç kimsenin işine ve emeğine dokunmayacağız" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Belediye Başkanlığı Ekrem İmamoğlu İstanbul İmamoğlu Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title