Haberler

Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Kanun Teklifi Kabul Edildi

Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Kanun Teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Kanun Teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen Türkiye Kalkınma Bankası A.Ş. Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle, Kalkınma Bankası'nın çağdaş kalkınma ve yatırım bankası araçları kullanarak, Türkiye'nin kalkınma hedefleri doğrultusunda, sürdürülebilir büyümeye yönelik yatırımların ve projelerin desteklenmesi, sermaye ve fon kaynaklarının etkin kullanımının sağlanması amaçlanıyor. Kalkınma Bankası kanunun yürürlüğe girmesi ile kalkınma ve yatırım bankası olarak hiçbir hukuki tabi olmaksızın faaliyetlerine devam eder. Kalkınma Bankası personeli 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre iş sözleşmesi ile istihdam edilir. Tüzel kişiliğe haiz Türkiye Kalkınma Fonu, banka tarafından hazırlanan Türkiye Kalkınma Fonu iç tüzüğünün ticaret siciline tescil olmasıyla süresiz olarak kurulur. Türkiye Kalkınma Fonu ve fona bağlı alt fonların yapısı ve işleyişi ile Bankanın fonun yönetimiyle ilgili faaliyetleri 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ile bu kanun uyarınca yürürlüğe konan ikincil mevzuata tabi değildir. 4456 sayılı Türkiye Kalınma Bankası A.Ş. Kuruluşu Hakkı'nda Kanun yürürlükten kaldırılmıştır.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Kalkınma Bankası Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title