Haberler

Tunç Soyer, İZSU'ya gelen elektrik faturasını belediyenin kapısına astı

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün kapısına gelen elektrik faturasını astı. Soyer, 2021'de 337 milyon lira olan İZSU'nun yıllık elektrik faturasının zamlar sonrası 800 milyon liraya çıktığını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (İZSU) camına elektrik faturasının bedelini astırarak kamuoyu ile paylaştı.

"FOTOĞRAF HER ŞEYİN ÖZETİ"

Soyer, paylaşımının altına "Söyleyecek çok sözümüz var ama bu fotoğraf her şeyin özeti" notunu düştü. Soyer'in paylaştığı görselde ise şu ifadelere yer verildi:

"İZSU'ya 2021'de 337 milyon TL gelen elektrik faturası 2022'de 800 milyon TL'ye çıktı. Halkımızın bilgisine"

Tunç Soyer, İZSU'ya gelen faturayı belediyenin kapısına astı

"HAREKETE GEÇİN" ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

Soyer, daha önce yaptığı paylaşımında da hükümete seslenerek, "Vatandaşlarımız ev kirasından daha yüksek meblağlarda elektrik faturası ödemeye başladı. İzmir ve İzmirliler adına hükümet yetkililerine çağrımdır. Bu elektrik zammı bel büküyor. Harekete geçin." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İzsu Genel Müdürlüğü Elektrik Faturası Tunç Soyer Haberler

500

Yorumlar (11)

ismail bey :

Hani fatura ? Milleti sokaklara dökmek için bahane arıyorlar. Sigaraya, içkiye ayda 2 bin tl verenler 500 tl faturayı görünce yandım anam diyor..

115
467
yanıtYanıtla
CAN:

inan bana sen ve senin gibiler vatandaşın feryadının arkasına sıgınarak bu işi şova dönüştürmeleri beni deli ediyor her personelin ayağının altına ısıtıcı koyarsanız gelir tabi bide en ucuz faturayı kış ayında en çok enerji tüketilen ay ile mukayese ediyorsunuz yaa

103
195
yanıtYanıtla
Mira Suit Konaklama:

ya kardeşim allah aşkına bi git . Ne dedigini daha kendin bilmiyorsun.

yanıt49
yanıt24
CAN:

devamı::bu zamları eleştiren ben sizin yüzünüzden eleştirmek istemiyorum. samimi değilsiniz bu ülkenin batması için akla ziyan saçma işler yapıyorsunuz oysa biraz iyi şeyler yapsanız yüzünüze nur gelecek ,vatandaşın yanında görünüp onların dertleriyle alay edip nemalanmaya

106
145
yanıtYanıtla
Murat:

İzmir Belediye Başkanı doğru bir tavır ortaya koymuş. Bu zamlar nereye kadar.

59
22
yanıtYanıtla
Murat:

Belediyeler ve vatandaşlar bu zamlar karşısında zor durumda başka bir şey söylemeye gerek yok.

44
13
yanıtYanıtla
özgür:

geçen yıl 337 milyon bölü 12 yaparsan aylık 28 milyon nasıl elektirik parası gelir. 1 ayda nasıl 30 milyon geldiğide bence açıklansın. ve ayrıca ulaşımdan zorla aktarmadan alınına 0,90 kuruş kaldırılsın.

24
21
yanıtYanıtla
OKUR:

SİZ ÖNCE HAKKIYLA HALKA HİZMET VERİN SONRADA HALKA ŞİKAYET EDİN

10
18
yanıtYanıtla
özgür:

sanki kutuplarda çalışıyorlar gibi hem ayaklarının altına soba hemde klima açarsan öyle olur. sizde ulaşım ücretlerini düşürün zorla yaptırılan aktarmaya 0,90 kuruş. hiç biyere belediye otobusu yok. bir çok kişi ulaşımı ucretsız kullanıyor.

12
12
yanıtYanıtla
kerem can:

Faturayı bebek bile gösterir. Kullandığın kW niye yazmadin

1
5
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title