Haberler

Tiryakilere kötü haber! Sigaraya zam geldi, işte yeni fiyatlar

Güncelleme:

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere Philip Morris sigaralarına paket başına 2 TL zam geldi. Fiyat artışının ardından grubun en ucuz sigarası 29,5 liraya, en pahalı sigarası ise 33,5 liraya çıktı.

Son dönemde gıdadan giyime, akaryakıttan enerjiye kadar birçok ürünün fiyatı artıyor. Zam furyasında sigara ve alkol de yer alıyor. En son temmuzda fiyatı artan sigaraya bir zam daha geldi.

FİYAT 2 TL ARTTI

Philip Morris grubu sigaralarının fiyatı paket başına 2 TL arttı. Yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak.

EN UCUZ SİGARA 29,5 TL

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, yeni fiyat listesini sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre, grubun en ucuz sigarası 29,5 lira olurken, en pahalı sigarası ise 33,5 liraya çıktı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Philip Morris Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Nurullah Ak:

En ucuz sigara 50 tl olmalıydı. Milletimizi bu illetten kurtarmak istiyorsak sürekli zam yapmalıyız. Alkol ise tamamen yasaklanmalı burası Müslüman ülke.

55
368
yanıtYanıtla
Fatih Uludağ:

ekmeğe de her gün zaman gelmeli senin kafa yapından bakarsak olaya o da zararlı :)

yanıt42
yanıt4
Fatih Kacaran:

Saçmalıyorsun

yanıt34
yanıt3
Thranduil:

Peki 100 lira olsun senin için. Bu ne demek oluyor. İnsanları işlem görmemiş tütün içmeye veya kaçak sigaraya zorlamak demek. Hesaba bak. Alkola zam yapmasanız kaçak içkiden ölüm oranı bu kadar artar miydi? Bir insanın hayatı bu kadar ucuz mu?

yanıt50
yanıt4
BAŞER:

Bu nasıl bir analiz nasil bir paylaşım o zaman şeker 100 olsun ben şekeri hic bir şekilde kullanmıyorum demekle olmaz tiryakilik farklı bi iştendir bende içmiyorum sigara ama böyle bir manyok olmaz olamaz

yanıt97
yanıt9
Ali Fuat Alin:

güzel kardeşim tanıdığım iyi bi doktor arkadaşım var bak gerçekten tedaviden sonra kendini çok huzurlu hissedeceksin, söz ücrette aldırmayacağım senden yeterki ülkece aklı başında normal bir insan daha kazandırmanın verdiği mutluluk hepimize yeter

yanıt11
yanıt0
Qwe Qwe:

Gelecek nesillerin sigara içme oranını azaltmak için sigara evet daha pahalı birsey olmalı. Gençlerin çocukların rahat alabileceği ücretlerde olmamalı. Ekmek şeker örneği doğru bir örnek değil sigara ve alkol için. Sapla samanı karıştırmamak lazım.

yanıt2
yanıt9
Fatih Kacaran:

Sigarayi alkolu bıraktırmak için zam yapılıyor ama kaçakçılığın önü açılıyor diger ürünler e neden zam yapılıyor o halde millet acindan ölsün diye mi

124
11
yanıtYanıtla
güven Sarıaydın:

Tayyip bey haklı bir secim daha kazansın 1 paket sigara 250 tl

16
8
yanıtYanıtla
İbrahim Yıldız:

Şu internet çıkmadan önce ben insanların bu kadar kör cahil olduğunu bilmezdim

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title