Haberler

Sındırgı Belediyesi Tarafından Yapılan Yem Bitkisi Hasadı

Güncelleme:

Sındırgı Belediyesi tarafından 200 dekarlık alanda üretilen yem bitkilerinin hasadı gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliğiyle kurulan damızlık koç üretim tesisindeki hayvanların kışlık yem ihtiyacını karşılamak için yetiştirilen arpa, yulaf, buğday, fiğ gibi yem bitkilerinin hasadı yapıldı. Sındırgı Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Fatih Acar, hasadı gerçekleştirilen yem bitkilerinin damızlık koç üretim tesisinin bir yıllık ihtiyacı karşılayabilecek miktarda olduğunu belirterek, hasatla birlikte belediyenin bütçesine katkı sunduklarını vurguladı.

Sındırgı Belediyesi tarafından 200 dekarlık alanda üretilen yem bitkilerinin hasadı gerçekleştirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi işbirliğiyle kurulan damızlık koç üretim tesisindeki hayvanların kışlık yem ihtiyacını karşılamak için yetiştirilen arpa, yulaf, buğday, fiğ gibi yem bitkilerinin hasadı yapıldı.

Sındırgı Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Fatih Acar, yaptığı açıklamada, hasadı gerçekleştirilen yem bitkilerinin damızlık koç üretim tesisinin bir yıllık ihtiyacı karşılayabilecek miktarda olduğunu belirterek, hasatla birlikte belediyenin bütçesine katkı sunduklarını vurguladı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fatih Acar Fatih Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title