Haberler

Şampiyonlar Liginin Yeni Yayıncısı beIN Sports Oldu

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde 2018-2021 sezonunun yeni yayın ihalesini beIN Sports kazandı. Maçların şifreli olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Şampiyonlar Liginin yeni yayıncısı belli oldu! beIN Sports Şampiyonlar Ligi, 2018-2021 sezonlarının yeni yayıncısı oldu...

Tivibu Spor'un UEFA ile yaptığı anlaşma bu sezon sonu itibarıyla sona eriyordu. UEFA bu nedenle 2018-19 sezonundan itibaren üç sezonluk yeni yayın dönemi ihalesi düzenledi.

İHALEDE FAVORİ BEINSPORTS'TU

Türkiye'deki yayın haklarını kapsayan ihaleyi Süper Lig ve TFF 1. Lig'i de yayımlayan beIN Sports kazandı. Digiturk'ü satın aldıktan sonra büyük yatırımlar yapan beIN Sports ihale için favori gösteriliyordu.

UEFA yayın haklarını tek bir paket olarak veriyor. İhaleyi kazanan platform, sadece canlı TV yayınlarını değil, özetleri, turnuvaya özel video görüntüleri ve internet haklarını da satın almış oluyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Spor Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (39)

Orhan:

Bu süreç Cine5 teleon dan bir başladı artık dsmarti di tivi busuydu oydu buydu hepiniz soyguncusunuz evime hicbirinden zaten almadım ve almamda

30
0
yanıtYanıtla
Erkan:

Adamsın aga

yanıt0
yanıt0
SeeS:

İNSANLARI KAÇAK YAYINLARA SÜRÜKLÜYORLAR. SONRADA NEDEN İZLENMİYORUZ. BİR EĞLENCEMİZ VAR ODA ATEŞ PAHASI. AYNEN DEVAM .

26
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Arkadaş anlamıyorumki Tivibu aldık beIN sports a geçti diyorsunuz onu kapatıp onu alıyoruz bu sefer Dsmarta geçiyor orayada geçiyoruz bu sefer Taka tuka tv ye geçiyor bi durun biz yorulduk artık. . . .

23
1
yanıtYanıtla
Yalniz kurt:

Ben sahtesini kulaniyom ve bir kuruş da ödemiyom

yanıt0
yanıt0
Yalniz kurt:

Ben sahtesini kulaniyom ve bir kuruş da ödemiyom yaşasin enayiler

yanıt0
yanıt0
..:

bu dünyada herşey para olmuş paran yoksa bir hiçsin

21
0
yanıtYanıtla
...:

Daha yenimi anladın

yanıt0
yanıt0
A öMobil-IOS:

Futbol zevki bitmiştir

20
1
yanıtYanıtla
ugur:

bir futbol zevkimiz vardi bunca skintilar arasinda onuda elimizden aliyorlar

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title