Haberler

Pegasus'tan tepki çeken karar! Ekonomi sınıfı kabin bagajı hizmeti alamayacak

Güncelleme:

Pegasus, ekonomi sınıfı yolcular için kabin bagajı hizmetinden ekstra ücret alacak. Konuyla ilgili şirketten herhangi bir açıklama yapılmazken alınan bu karar vatandaşların büyük tepkisini çekti.

Türkiye'nin en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden Pegasus, ekonomi sınıfı için ücretsiz bagaj hizmetini kaldırdı. Bundan sonra ekonomi sınıfından bilet alan yolcular, kabin bagajı hizmeti alamayıp sadece oturduğu koltuğun ödemesini yapmış olacak.

"FAKİRLER EŞYALARINI KUCAĞINDA TAŞIYACAK"

Pegasus yolcularının kabin bagajı hizmetinden yararlanamayacak olması tepkilere yol açtı. Skandal karara sosyal medya kullanıcıları tarafından, "Fakirler eşyalarını kucağında taşıyacak. Fakirler de uçağa binmeyiversin. Otobüsle seyahat nelerine yetmiyor?" yorumları geldi.

15 KİLOGRAM ÜCRETSİZ BAGAJ HAKKI VARDI

Önceki uygulamada, ekonomi sınıfından bilet satın alan yolculara kişi başına 15 kilogram ücretsiz bagaj hakkı sunulmaktaydı. Ekonomi sınıfı bileti satın alan bir yolcu, ücretsiz bagaj hakkı dışında yemek hizmeti almak için ekstra ücret ödemek zorundaydı. Ancak, iddia edilen bu yeni adımla birlikte ekonomi sınıfından bilet alan bir yolcu artık sadece koltuğu için ödeme yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Pegasus Ekonomi Ulaşım Turizm Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

Erhan Sarac:

Binmeyin kardeşim boş dursunlar üç kuruş ucuz diye biniyorsunuz her uçuşları iptal ediliyor bekliyorsun

419
19
yanıtYanıtla
Netherill:

adam 1000 km yolu otobüslemi gitsin. mecbur binecek

yanıt166
yanıt121
Cevap :

Netherill: Başka firmamı yok pegasusun tekelinde mi uçaklar ? Az mantıklı yorum yapın.

yanıt229
yanıt24
Erhan Sarac:

Neden mecbur binsin tek firma Pegasus mu , sende ayrı bir alemsin yaaaa , iyi git bagaj parası da verirsin paran bol

yanıt128
yanıt11
Cengiz Demirağ:

Pegasus ile kanlı bıçaklı olmama rağmen, fiyat/performans kalitesi düşük olsa da, Ali ticareti biliyor, rekabet ediyor, mecburen seyahat ediyoruz. Bakalım A jet bunu başarıp, bizi pegasusdan kurtarabilecek mı?

yanıt110
yanıt5
Kara_kalem:

Tamam binmeyelim TÜRKİYE DE BANA ALTERNATİF HAVAYOLLARI SÖYLEYİN.O KADAR HAVALİMANI YAPMAK MARİFET DEĞİL İSTİHDAM YARATMAK ALTERNATİF ÜRETMEK ÖNEMLİ VARMI THY ALT GRUBU ŞÖYLE ADAM GİBİ ÇALIŞAN YOK PEGASUS HARİCİ HAVAYOLU YOK O ZAMAN ÖYLE PROTESTO EDİLEMEYECEĞİNİ ONLARDA BİLİYOR 2 GÜNE HERKES UNUTUR. BEN ŞU ANDA YURT DIŞI BİLET ALACAĞIM LÜTFEN FİRMA ÖNERİN ORDAN ALAYIM..

yanıt34
yanıt15
GÖKHAN UZUNALİ :

Uçak içinde nefes almak ne zaman ücretli olacak acaba sayın Sabancı ?

222
5
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Pegasus tan uzak durun hemen hemen tüm pilotlar tecrübe yoksunu iki kuruş fazla verin Thy ve Anadolu jet tercih edin çok uzun zamandır Pegasus ile yollarımı ayırdım

212
15
yanıtYanıtla
Muhammed Erden:

Katılıyorum

yanıt12
yanıt3
Seyfettin Sucu:

Yerinde bir karar olmuş. Tebrik ederim.

16
148
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title