Haberler

Nevşehir İl Özel İdaresi 33 kadına 645 bin liralık mikro kredi imkanı sağladı

Güncelleme:

Nevşehir İl Özel İdaresi, 33 kadına 645 bin liralık mikro kredi imkanı sağladı. Mikro kredi imkanından yararlanan kadınlara çeklerini Nevşehir Valisi Ali Fidan takdim etti.

Nevşehir İl Özel İdaresi 33 kadına 645 bin liralık mikro kredi imkanı sağladı. Mikro kredi imkanından yararlanan kadınlara çeklerini Nevşehir Valisi Ali Fidan takdim etti.

Nevşehir İl Özel idaresi tarafından 2014 yılında başlatılan ve her yıl devam eden kadınlara yönelik mikro kredi imkanından bu güne kadar toplam 407 kadın yararlandı. 2024 yılında mikro kredi imkanından yararlanan kadınların çekleri Nevşehir İl Özel İdaresinde düzenlenen törenle takdim edildi. Törene Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve kredi almaya hak kazanan kadınlar katıldı. Programda İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamada bulunan Nevşehir Valisi Ali Fidan, verilen kredilerin amacına ulaştığını söyledi. Vali Fidan, "Bu gün 33 kadına 645 bin liralık mikro kredi dağıtımını gerçekleştirdik. Biliyoruz ve inanıyoruz ki kadınlar, eğitimde, bilimde, sanatta, siyasette, sporda kısacası her alanda topluma önemli katkı sağlıyorlar ve önemli başarılara imza atıyorlar. Bugün verdiğimiz mikro kredi de kadınlarımızın çalışmalarına ilk adım, ilk destek projesi oluyor. Burada görüyoruz ki 2014 yılından bugüne kadar 407 kadın bu kredilerden yararlanmış. Her biri farklı şekillerde ve ürünlerle evlerinde başladıkları işlerini büyüterek bugün birçok kadın işveren durumuna geldi. Bu krediler amacına ulaştı. Biz de istiyoruz ki; kadınlarımız hem aile bütçesine hem de topluma destek sağlasın. Bu sayede kendi ayakları üzerinde durabilsin. Bugün Dünya Kadınlar Günü. Bu vesileyle bir kez daha tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, çeklerini alan kadınların yaptıkları çalışmaları da yakından inceledi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Nevşehir İl Özel İdaresi Ali Fidan Nevşehir Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title