Haberler

"Mal para etmiyor" diyerek kasa kasa salatalığı sokağa döktü

Güncelleme:

Antalya Serik'te "Pandemiden dolayı mal para etmiyor" diyen bir üretici, kasa kasa salatalığı sokağa döktü. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

Antalya Serik'te kaydedilen bir görüntü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bir üretici, salatalığın aracılar tarafından pandemi gerekçe gösterilerek ucuza alınmasına isyan etti. Kamyonunda taşıdığı tüm salatalıkları aşağı döktü.

"MAL PARA ETMİYOR"

Çiftçinin kamyondaki salatalık kasalarını yere dökerken, "Pandemiden dolayı millet döküyor yere. 15 gün her yer kapalı, mal para etmiyor" dediği duyuldu.

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Ortaya çıkan görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Videoya çok sayıda yorum geldi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Antalya serik 3. Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Yusuf Kuzgun:

nasil etmiyor marketde kilosu 10 lira yalan bun isi porganda yapmak pazara gotur ver kilosunu 4 liraya gor birkilo kaliyormu

49
36
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

Üreticinin para kazanamadığı tüketicinin alım gücü olmayan bir devirde yaşıyoruz. Bugün salatalığın kilosu marketlerde 6_7 tl den satılıyor. Aradaki farkı kim kazanıyor. Tabiki aracılar. Devletin aracılari ortadan kaldırması lazım ki hem üretici hemde tüketici rahat bir nefes alsın.

44
3
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Pazarda kilosu 6 lira markette 6.5 olmuş Zaten pazar marketten pahalı Önde iyi arkada curuyu dolduruyor lar

43
0
yanıtYanıtla
Theo:

Yüklemişsin zaten kamyona psalatalık olmayan şehre git kilosu 3liradan 1 saatte satarsin 4 liradan 2 saatte satarsin 5 liradan 5 saatte satarsin tabi oralara gitmek iş

20
5
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Ne diye döküyorsunuz la siz o nimeti. Kilosu 5-6 lira olan salatalık nasıl para etmiyor. Sizin gibiler yüzünden millet alışveriş yapamıyor. Salatalık la bu salatalık 6 lira mı olur. Yüksek değerde satarsanız ve kuşağınızın üstüne yatarsanız böyle dökerseniz. Be adam bari bedava dağıtaydın da sevap bile kazanırdın.

13
4
yanıtYanıtla
Ali Bozkurt:

Devlet kalksa aracıda kalkacak bir aracın muanesi 800 lira bir işçinin maaş değil sigorta’sı 1100 lira stopaj versisi söylemiyorum bunlar salatalığı 3 liraya alıp 3.5 liraya satarak çıkarılacak şeyler değil

6
11
yanıtYanıtla
Hakan Demir:

Balıkesirdeyim.köylü vatandaslarımız birinci elden aracısız 8 /10 liradan satıyor. Büyük marketlerdede aynı fiyat ve daha temiz.seçmede serbest. Komisyoncu halci falan hikaye.

11
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title