Haberler

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına okkalı zam! İşte ürün ürün yeni tarife

Güncelleme:

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına yüzde 66 zam geldi. 27 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, daha önce 3 liraya satılan 250 gram normal ekmek 5 lira oldu. 400 gram tam buğday ekmeği ve 670 gram tost ekmeği ise 20 liradan satılacak.

Son dönemde gıdadan akaryakıta birçok ürünün fiyatı artarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Halk Ekmek'in fiyatlarına da zam geldi. 28 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 250 gram normal ekmeğin fiyatı 5 liraya yükseldi. Daha önce 3 liradan satılan ekmeğe yüzde 66 zam gelmiş oldu.

TAM BUĞDAY EKMEĞİ NE KADAR?

500 gram organik tam buğday ekmeğinin fiyatı 25, 400 gram tam buğday ekmeğinin fiyatı ise 20 liraya çıktı.

HAMBURGER EKMEĞİ 18.50 LİRA

670 gram tost ekmeğinin fiyatı 20 liraya yükselirken, 350 gram 6 adet hamburger ekmeğinin fiyatı ise 18.50 lira oldu.

İşte Halk Ekmek'in yeni tarifesi:

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi! İşte yeni tarife

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Halk Ekmek Halk Ekmek İstanbul Ekmek Zam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (27)

Umit Ozenc:

Fırınlarda ekmek 7,5 TL bunun haberini ne zaman yapacaklar

250
16
yanıtYanıtla
uCube :

10 tl oldu arkadaş, ne 7,5. Her zaman zam geldiği için, artık haberine gerek duymuyorlar. ;))

yanıt7
yanıt0
Mehmet YILMAZ:

Turkiye yüzyılı … Yola devam …. Belediyeyi de suçlamayın, yemezler. Sen elektrik, su, mazot, dolar kuru, vergi vb. herseye zam yapacaksın sonra vay belediye zam yaptı diyeceksin. YEMEZLER. Bunlar etki tepki olayıdır.

202
32
yanıtYanıtla
meko:

Asgarî ücrete ve SSK ya zam geldi onuda hesapa katalım belediyenin hiç bir suçu yok maliyeti belli

yanıt91
yanıt14
SeyYah Saruhanli:

ekmek arası makarna yapamicak insanciklar icin sevindim durmayın alayiniz zam yapın acımayın bu halk hak ediyor.

203
28
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

sabah fırına gidip ekmek aldım iki hafta önce altı liraydı yedibuçuk diyince bağırıp çağırdım halk ekmek üç lira sanıyordum onlarda kelek yaptı maaşa zam yok her şeye sabah akşam durmadan zam var ben bu yaşıma kadar yokluk dahil her şeyi gördüm ama böyle bir devir böyle bir millet böyle bir yönetim görmedim

184
16
yanıtYanıtla
Export 86:

Muhalefet zamlarda hükümeti geçti :)

34
165
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

HADİ BE HÜKÜMETİ DÜNYA GEÇEMİYOR AVRUPA KISKANIYOR EMEKLİ MAAŞDA DÜNYA SONUNCUSU UTANIN YAZIKLAR OLSUN.İSTANBUL EMİN ELLERDE ALLAH RAZI OLSUN İMAMOĞLUNDAN

yanıt9
yanıt3
mehmet:

güya imamoğlunu kötülüyecekler. konyada 200 gr ekmek 6 tl.

170
24
yanıtYanıtla
Cemalettin Şükrü Eren:

Ekmek bedava süt bedava..kaynak nerde diyincede istanbulun kaynağı bu ülkeye yeter diyodu.çalışmayan asansörler merdivenler.bugün vezneciler metro 3 merdivende bozuk.2 tane asansör değiştirdim kapılar kapanmıyor.adamın derdi chp yi karıştırmak

41
112
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title