Haberler

Yüzde 31 zam gelen şekeri indirimli almak isteyen vatandaşlar birbirini ezdi

Güncelleme:

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir marketten indirimli şeker almak isteyen vatandaşlar birbirini ezdi. Hatırlanacağı üzere şekere geçtiğimiz günlerde yüzde 31 zam yapılmıştı ve bu da büyük tepki çekmişti.

Beypazarı'nda yeni açılan bir market, geçtiğimiz günlerde zamlanan şekerde indirim yaptı. Haberi alan vatandaşlar indirimli şeker alabilmek için market önünde yoğunluk oluşturdu.

İZDİHAM YAŞANDI

Yaşanan izdiham ise kameraya yansıdı. Görüntülerde vatandaşların indirimli şekeri alabilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettikleri görüldü.

YÜZDE 31 ZAM GELMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde şekere yüzde 31 zam gelmişti. Türkşeker, kilogramı KDV dahil 5,96 TL'den sattığı şekerin fiyatını 7,80 TL'ye yükseltmişti. Türkşeker, raf garanti sistemi kapsamında perakende sektörüne sağladığı 5 kilogramlık toz şeker fiyatını ise 45 TL'den 55 TL'ye çıkarmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Beypazarı Ankara 3. Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Umit Cetin:

para yok diye ağlıyorlar ama ürünü almak için bir biriniz eziyorlar Allah doyursun bunları fırsatçılar ve aç gözlüler yüzünden ekonomi bu halde

38
183
yanıtYanıtla
özgür :

Zübük o şeker fabrikası 3 vardiya toplam işçi kapasitesi 750 peki devlette iken bu oran 1826 kisi idi bizzat bu kadro hariç taseron olarak calısan biri olarak yaziyorum oda yilda 3 ay bile değil o eski tekel tedaş ptt bunlarda aynı idi hizmet yok kadro çok siyaset yapacağim diye Zümbükleşme istersen

yanıt25
yanıt39
Alioz:

Elma şekeri kuyruğu değil orası. Normal şeker kuyruğu hani biz insanların kullandığı şeker varya. Sen çok bilmezsin muhtemelen

yanıt48
yanıt5
Şerif Ali:

İnsanlar maddi durum yetersizliğinden dolay zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için bu hale düşmesinler. Ve senin yorumunu beğenenler aslında Türkiye'de düşünen, aklı selim insanların sayısının ne kadar vahim olduğunun göstergesi. kuyruklarda AKP ye oy verenlerde yorumunu okuyacaktır.

yanıt22
yanıt4
Adana Merkez:

Yarışmaya Mars'tan mı katılıyorsun.Allah senin o havadaki ağzını yere indirir, millet böyle yapmasa aç aç.3 kuruşa muhtaç olmasa bu rezilliğe katlanır mı? Spor olsun diye yapmıyorlar bunu!

yanıt1
yanıt1
oguz:

bunların hepsi chp li ülkede ac yok bunlar tok luk kuyrugu

75
123
yanıtYanıtla
zübükzade:

Şeker fabrikalarını sattırıp kapatmasaydınız o şekerin giyatı şuan pandemide daha ucuza olurdu herşeye müstehakızz daha beter olması dileğiyle.

147
18
yanıtYanıtla
Murat Çamur:

ÜLKEYİ EN SONUNDA BATIRDIN akp YAZIKLAR OLSUN

114
42
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Beş şeker fabrikasını 295 mly $ ra sat , 302 mly $ sa şeker ithal et. Eski Türkiye'den ne varsa sat ,yok et düsturuyla gelinen nokta.

134
10
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

AKP lilere vermeselerdi keşke. onlar hallerinden memnun uçuyorlar...

102
28
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title