Haberler

İGDAŞ, 15 bankayla anlaşma yaptı! İstanbullular doğalgaz faturasını taksitle ödeyebilecek

Güncelleme:

İGDAŞ soğuk havalarla birlikte artan ısınma giderlerini vatandaşların zorlanmadan ödeyebilmesi için bankalarla anlaşma yaptı. 15 bankayla yapılan anlaşmaya göre İstanbullular doğalgaz faturalarını kredine kartına vade farksız taksit imkanıyla ödeyebilecek.

İstanbul'da havaların soğumasıyla birlikte artmaya başlayan doğalgaz faturalarını vatandaşların daha kolay ödeyebilmesi için İGDAŞ bankalarla anlaşma yoluna gitti. İGDAŞ, 15 bankayla anlaşma yaptı. Anlaşma kapsamında İstanbullular doğalgaz faturalarını kredi kartına vade farksız taksitle ödeyebilecek. Vade sayısı her bankayla yapılan anlaşmaya göre farklılık gösterecek.

5 AYA KADAR TAKSİT İMKANI

Kredi kartına taksit kampanyası 1 Ekim 2022-31 Mayıs 2023 dönemini kapsayacak. Taksit sayısı bankalara göre 2 ila 5 arasında olacak. Halk Bankası'nda faturalar 5 taksitle ödenebilecek. Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası 4; Alternatifbank, Denizbank, Garanti Bankası, ING Bank, Kuveyt Türk, Odea Bank, QNB Finans Bank, TEB ve Türkiye Finans bankaları 3; Akbank, Vakıf Katılım ve Vakıfbank ise 2 taksit imkanı tanıyacak.

İSTANBULLULARA FAİZSİZ FİNANSMAN DESTEĞİ

Ayrıca İGDAŞ ve Vakıf Katılım arasında yapılan anlaşmayla İstanbullulara faizsiz finansman desteği sağlanacak. Finansman desteğinden yararlananlar vade farksız ve masrafsız olarak 12 taksitle geri ödemeleri yapabilecek.

İGDAŞ GENEL MÜDÜRÜ AYRINTILARI PAYLAŞTI

Kampanyanın detaylarını paylaşan İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, "İstanbul halkının hayatını kolaylaştırıp konforunu artırmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yaklaşan kış öncesi abonelerimiz için faturalarını ödeme kolaylığı konusunda birçok çalışma yürüttük. Bunlardan bir yenisini 1 Kasım itibariyle hayata geçiriyoruz. Vakıf Katılım ile yaptığımız anlaşma kapsamında bankada İGDAŞ aboneleri için bir limit tahsis edildi. İGDAŞ abonesi olan ve fatura borcu bulunmayan evsel abonelerimiz, vade farksız ve masrafsız olarak bu finansman desteğinden faydalanabilecekler. Abonelerimiz banka tarafından tahsis edilecek limitleri kapsamında, kampanya dönemindeki faturaları için bu fırsattan faydalanabilecekler. Limitleri kapsamında ödenen faturalarını, masrafsız ve vade farksız olarak 12 aya kadar istedikleri taksit sayısına bölüp taksit tarihlerinde geri ödeyebilecekler" ifadelerini kullandı.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MART 2023

Öte yandan tüketici finansman desteğinden yararlanmak isteyenler 1 Kasım'dan itibaren Vakıf Katılım şubelerine başvuru yapabilecek. Kampanya 31 Mart 2023'e kadar devam edecek.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Ekonomi

Vakıf Katılım Bankası Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (8)

seyfullah aydın:

istanbul da mevsimin altı yedi ayı soğuk diyelim her ay beş taksit yaptın eder kırk taksit ama sene on iki ay on iki ay da kırk taksiti nasıl ödeyeceksin daha taksitlerin borcu bitmeden bir kış daha gelecek al sana bir kırk taksit daha etti seksen taksit ölme eşeğim ölme

25
4
yanıtYanıtla
Gabriel:

Çok sağolun yaa millet az ödesin diye düşünmeyin sürekli zam yaparak takside bağlayın ne güzel bir buluş halaya gidiyorum ben gelen var mı ?

21
1
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

vatanımızı milletimize dar ettiler.

17
1
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Kombiyi açma duası; Kombiyi açtık rast gelsin, faturalarımız az gelsin, Allah dualarımızı kabul etsin.

11
0
yanıtYanıtla
Busra Engem:

Hayaldi gerçek oldu , artık kış faturalarını bir yıl boyunca ödeyeceğiz!! Yaz aylarında nefes alıyorduk, gülüşümüzü nefesimizi, paramızı herşeyi aldınız!!!!

8
0
yanıtYanıtla
HALİS ER:

o haliyle arabaya 50 bin veririm

6
0
yanıtYanıtla
Klm :

İlk aydan sonra nasıl ödeyecek bu millet banka böldü 400 TL ikinci ay 800 sonra 1200 sonda 1600 ondan sonrada bütün yaz fatura ödeyecek çok büyük ve mükemmel bir çözüm İhtiyaç olan elektrikler gaz su vb vergi ve kar alınmaz

5
0
yanıtYanıtla
can erdemir:

Bismillah demeden kışın başında 930 tl geldi. Kışın ortalarında 1700-2000 aralığında gelir. Allah milletimizin yardımcısı olsun.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title