Haberler

Fındık için son söz söylendi: Kantarcıya geçit yok

Güncelleme:

Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu'nun Çarşamba Ticaret Borsası'na yaptığı ziyarette "Kantarcıya geçit yok" mesajı verildi.

Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu'nun Çarşamba Ticaret Borsası'na yaptığı ziyarette "Kantarcıya geçit yok" mesajı verildi.

Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu ve Şube Müdürü Bahtiyar Doğan, Çarşamba Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu. Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz'ı temsilen, Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Meclis Üyeleri Hüseyin Işık ve Nurettin Öztekin ile Genel Sekreter Sercan Yaşar, Kürşat Turpçu ve Bahtiyar Doğan'ı ağırladı. Borsa binasında gerçekleşen ziyarette, Çarşamba'nın ticari hayatında karşılaşılan sorunlar konuşuldu.

Kantarcıya geçit yok

Yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba'nın ticaret hayatında karşılaşılan sorunlara değinerek, Çarşamba için önemli bir değer olan fındık sezonunda sıklıkla yaşanan bir sorun olan ticari usulsüzlüklere dikkat çekti. Yönetim kurulu, fındık ticareti ile uzaktan yakından bir alakası bulunmayan kişilerin usulsüz bir biçimde fındık ticareti yapmaya çalıştıkları dile getirildi. Vergi Usul Kanunu'na uygun bir şekilde hareket etmeyip piyasada haksız rekabete yol açan ve 'kantarcı' adıyla nitelendirilen, fındık ticareti ile ilişkisi bulunmayan bu kişiler hakkında şikayetlerini Turpçu'ya iletti.

Görevinde başarılar dilediler

Yönetim kurulu üyeleri, 4 ay önce Samsun Ticaret İl Müdürlüğü görevine başlayan Kürşat Turpçu'yu tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çarşamba'nın ticari hayatı için önemli sorun ve şikayetlerin iletildiği verimli geçen görüşme sonrasında Turpçu ve Doğan'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Çarşamba Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title