Haberler

Emeklilere yapılan zam ankette soruldu, sonuç 71,7 oranında "Beklediğimizden azdı" oldu

Güncelleme:

Metropoll Araştırma'nın sahibi Özer Sencar, Twitter hesabından yaptıkları son anketin sonuçlarını paylaştı. Katılımcılara "Emeklilerin maaşlarına yapılan artışı (%25) nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunun yöneltildiği anketten yüzde 71,7 oranında "Beklediğimizden azdı" sonucu çıktı.

Metropoll Araştırma'nın sahibi Özer Sencar, şirketin emekli maaşlarına yapılan zamla ilgili olarak yaptığı anketin sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

YÜZDE 6'LIK BİR KESİM ZAMMI BEKLENTİSİNİN ÜSTÜNDE BULMUŞ

Katılımcılara "Emeklilerin maaşlarına yapılan artışı (%25) nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunun yöneltildiği anketin sonuçları dikkat çekti. Halkın yüzde 72'sine göre emekli maaşlarına yapılan zam beklediklerinin altında. Yüzde 6'lık bir kesim ise maaşlara yapılan zam artışını beklentisinin üstünde bulduğunu ifade ediyor.

ANKETİN SONUÇLARINI TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Sencar, anketin sonuçlarını Twitter hesabından "Hükümet emeklileri kaybetmiş görünüyor. Bakalım muhalefet onlara ulaşabilecek mi?" notuyla paylaştı.

Emeklilere yapılan zam ankette soruldu, sonuç 71,7 oranında 'Beklediğimizden azdı' oldu

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

MetroPOLL Zam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

500

Yorumlar (25)

Samet Can:

Şukredin lan en son erbakan doneminde boyle bir zam gormustunuz,yuzde 50 zam yapti hala az diyorsunuz nankor olmayin

22
157
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Cumhuriyet tarihinin en büyük zamını yaptılar elektrik yüzde 127 zam , 100 senedir böyle bir zam görmedi elektrik , sana cevap bile verilmez 1 kuruş bile senden değerli

yanıt95
yanıt4
Zübeyir Kıvrak:

SAMET CAN ASGARİ ÜCRET DEMİYOR EMEKLİDEN SÖZ EDİLİYOR EMEKLİYE YAPILAN ZAM % SENCE ASGARİ ÜCRETE P MEMURA 2 EMEKLİYE % ADALETLİ BİR UYGULAMAMI?

yanıt34
yanıt1
Haydar:

Sen nasıl bir insansın herşeyin fiyatı yüzde 100 artmışken emekliye yüzde 25 enflasyon farkı veriliyor.Sen burda insanlara hakaret ediyorsun.

yanıt69
yanıt3
Aykut Kalanoğlu:

Şükredin lan demiş,,bak kardeş sen büyüklerine lan diye hitap edemezsin senin annenin babanın yaşından büyük burada yorum yapan yorum okuyan çalışanlar yada emekliler var sen ilk önce büyüklerine saygılı olmayı öğren sonrada yorum yap !

yanıt24
yanıt0
Zübeyir Kıvrak:

ASGARİ ÜCRETE YÜZDE ELLİ, MEMUR VE EMEKLİLERİNE YÜZDE OTUN BİR, SGK VE BAĞKUR EMEKLİLERİNE YÜZDE YİRMİ BEŞ ZAM VERİLİYOR BU YAPILAN AYRIMCILIK NİYE ADELETİN BATSIN BE DÜNYA SGK VE BAĞKUR EMEKLİLERİ BU ÜLKENİN ÜVEY EVLATLARI MI???

125
9
yanıtYanıtla
EYÜP Bayindir:

2015 de emekli oldum asgari ücretten  fazla maaş alıyordum şimdi 0 az daha az maaş alıyorum sgk emeklisine son 12 aylık%.48 temmuz da%8.5=yaklaşı4 tuikin enlasyonu 6 yani enlasyonun altında bir zam aldık sgk emeklisini enflasyona ezdirmeyeceğiz diyenler neredesiniz?

107
16
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Abim Allah yedirmeyi nasip etsin hiç bir ülkede normalde emekli çalışandan fazla almaz.

yanıt0
yanıt1
Baki Ertaş:

Ankete gerek varmı enflasyon yüzde 80 maaş artışı yüzde 25 hesap bilen herkes bunu görür.

110
6
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Memnun olanlar da polis asker emeklileridir yüksek emekli maaş alanlardır , işçi emeklisinin hiç biri memnun değil, asgari ücretli çalışanların hiç biri memnun değil, daha kimse maaşı almadan aldığı zamları geri verdi zaten

92
10
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title