Haberler

Bakan Dönmez'den doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili açıklama: Vatandaşa en az şekilde yansıtıyoruz

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı canlı yayında doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili olarak "Fedakarlık yaparak vatandaşa en az şekilde yansıtıyoruz. Hane halkına ve küçük tüketiciye artan maliyeti tam yansıtmıyoruz" açıklamasında bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

"TAM YANSITMIYORUZ"

Dönmez doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili olarak "Fedakarlık yaparak vatandaşa en az şekilde yansıtıyoruz. Hane halkına ve küçük tüketiciye artan maliyeti tam yansıtmıyoruz." dedi.

"GEREKİRSE İLAVE GAZ ALINIR"

Bakan Dönmez, doğal gaz arzında bir sorun olmadığını belirtti. Dönmez, "Gerekirse Rusya'dan ilave gaz alınır. yetkililer bu konuda bir sıkıntı olmayacağını belirtti" ifadelerini kullandı.

"ELEKTRİK ÜRETİM MİKTARIMIZ AZALDI"

Bakan Dönmez elektrik üretimiyle ilgili olarak da "Teknik alt yapı olarak herhangi bir sorun yok, kuraklık nedeniyle elektrik üretim miktarımız azaldı." dedi.

Bakan Dönmez sözlerinin devamında şunları söyledi:

KARADENİZ'DE SONDAJ FAALİYETLERİ

Türkali'de bugün itibariyle 6 kuyumuz var. Hedef 2023'te vatandaşımızı Karadeniz gazıyla buluşturmak.

NÜKLEER SANTRAL HEDEFİ

İleride iki, üç, hatta dördüncü santraller gelebilir.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Karadeniz Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Tekin-suna Çelik Çelik:

okuma BEDELİ VE KDV Yİ TRT PAYINI ÇIKARIN MİLLET RAHAT NEFES ALSIN.20 tl okuma bedelmi olur bir elemen 600 ile 700 adet fatura çokarıyor.ama elemana asgari ücret gerisi vanpirlerin kasasına

115
3
yanıtYanıtla
Rahim Çalış :

Bu kadar mı milleti cahil ezik görüyorsunuz yav piyasa mahvoldu yüzde yüz artışlar gelmeye başladı trt payı kaçak elektrik bedellerini bile bizden alıyorsunuz inanmıyan faturanın üzerindeki vergi yazan yeri inclesin. Elinize faturayı alınca diğer ücretleri inceleyin banane trt den yav doğalgaz bulduk şunu bunu bulduk hepsi 2023 de yerseniz

86
5
yanıtYanıtla
kenan akbaş:

Kayıp Kaçak bedeli diye bir ibare göremiyorum farklılık var demekki...

yanıt4
yanıt24
sercan ergin:

Geçin bu işleri 2023 vs tırı vırı halkı oyalıyorlar.Sene başında asgari ücrete yapılan zam vergi dilimiyle elektriğe suya doğalgaza ulaşıma yapılan zamlarla eriyor.Geçim sıkıntısı bir tek halka...

70
2
yanıtYanıtla
veli kirisci:

İYİ Kİ TAM YANSITMIYORSUNUZ TAM YANSITSANIZ VATANDAŞIN HALİ NE OLUR ACABA

61
2
yanıtYanıtla
oguz koçak :

elektırık faturasında gider kalemı yok yok bir de fedakarlıktan bahsediyor sandıkta görüşecegiz az kaldı

52
2
yanıtYanıtla
Musa Mut:

Ne olursunuz doğal gaz falan bulduk demeyin somrasinda gelecek zamlara paramız kalmadı

48
1
yanıtYanıtla
kadir bedir :

mesela tbmm de halı altlarına döşenen bakır parçalarını takınca para var kendi rahatınız için en kaliteli lüks koltuk ve masalardasınız, altlarınızda trilyonluk araçlar ve bir yığın danışman sözcü cebinizden 5 kuruş harcamazsınız, konuştuğunuz telefona kadar halk ödesin, verginin vergisinin vergisini insanlara yansıtın, okuma bedeli trt payı kaçak kayıp bedelini dürüst halk ödesin ve hala yansıtmıyoruz.. daha ne yansıtacaksınız. devlette çok gereksiz masraflar var onları azaltın herşey hallolur.

5
2
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Herşey uygun diyen zat 80 bin TL maaş alırken millete ne kadar para verdiğini bilmiyor böyle ülkede bu insanlar bu günleri daha çok arayacak çünkü bu daha iyi günler kötü günler daha tam gelmedi

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title