Haberler

Çalışanlarını "Dansla" Eğitiyor

Nova Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özdemir, çalışanlarının para, zaman ve uygun arkadaş bulamadığı için yoksun kaldığı eğitimleri kendilerinin verdiğini belirterek, "Moral ve motivasyon ağırlıklı eğitim projesiyle, dans, gitar, İngilizce,"...

Nova Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özdemir, çalışanlarının para, zaman ve uygun arkadaş bulamadığı için yoksun kaldığı eğitimleri kendilerinin verdiğini belirterek, "Moral ve motivasyon ağırlıklı eğitim projesiyle, dans, gitar, İngilizce, salsa, motivasyon eğitimleri ve motivasyon organizasyonları yapıyoruz" dedi Nova Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özdemir, çalışanlarının para, zaman ve uygun arkadaş bulamadığı için yoksun kaldığı eğitimleri kendilerinin verdiğini belirterek, "Moral ve motivasyon ağırlıklı eğitim projesiyle, dans, gitar, İngilizce, salsa, motivasyon eğitimleri ve motivasyon organizasyonları yapıyoruz. Bu yıl kayak, snowboard etkinliklerinin yanı sıra yaz başında da yelkencilik, windsurf ve sucuba diving dalış eğitimleri de düzenleyeceğiz" dedi. Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, şirket olarak, 2005 yılında ADSL Çözüm Ortaklığı ile girdikleri bilişim sektöründe, Türkiye genelinde internet pazarının büyümesi, rekabetçi ve gelişen bir sektörün oluşmasına katkı sağladıklarını söyledi.

-TURKCELL'DEN ÖDÜL-

Nova Bilişim'in, tüm Türkiye'de kurduğu bayi ağı ile, güçlü operasyon ekibi, profesyonel saha satış takımı ve çağrı merkezi hizmetleriyle de müşteri memnuniyeti odaklı iş yapan bir bilişim şirketi olduklarını söyleyen Özdemir, "Ulaşmış olduğumuz abone sayısıyla sektörün en büyük bayisiyiz. 100'ün üzerindeki personel sayımızla büyük bir istihdam yaratıyoruz. Yapmış olduğumuz bu projeler bize 2012 yılında Turkcell Superonline tarafından da takip edilen ve denetlenen "2012 Yılı Çalışan Bağlılığı' ödülünü kazandırdı. Aynı zamanda almış olduğumuz yüksek enerji ve performans neticesinde 2012 yılı en yüksek ADSL satışı yapan bayi ödülünü de beraberinde getirdi" dedi.

-GİTAR, SALSA YANINDA, YELKEN EĞİTİMİ DE VERECEK-

Özdemir, Nova Bilişim'in, zaman içinde yeni açılan her bayiye örnek teşkil etmesinin en büyük sebebinin, sosyal içerikli personel yetiştirme çabası ve bu alanda yaptığı yatırımlar olduğunu vurguladı. Bu kapsamda çalışanlarının para, zaman ve uygun arkadaş bulamadığı için yoksun kaldığı eğitimlerin kendileri tarafından verildiğini belirten Özdemir, şunları söyledi:

"Personel eğitimini tamamen kendi öz ekibimizle, sosyal ortamlarda eğlenerek ve dinlenerek gerçekleştiriyoruz. Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip moral ve motivasyon ağırlıklı eğitim projesine dahil; dans, gitar, İngilizce, salsa, motivasyon eğitimleri ve motivasyon organizasyonları yapıyoruz. Örneğin; dans, salsa, müzik, gitar, paintball, yelken ve kayak eğitimini vererek insanların eğlenirken öğrenme ve uygulama dürtülerini hayata geçiriyoruz. Bu yıl kayak, snowboard etkinliklerinin yanı sıra yaz başında da yelkencilik, windsurf ve scuba diving dalış eğitimleri de düzenleyeceğiz." - İstanbul

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title