Haberler

Son dakika: Araç sahiplerine müjde! Benzine indirim geldi

Güncelleme:

Son dakika: Benzinin litre satış fiyatında bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 15 kuruşluk indirime gidildi. Söz konusu fiyat değişikliği pompaya yansıyacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS), yapılan açıklamaya göre benzinin litre fiyatına 15 kuruş indirim geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak fiyat değişikliği pompaya yansıyacak.

BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

İndirimin ardından benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da 6,60 liraya, Ankara'da 6,63 ve İzmir'de 6,75 liraya gerileyecek.

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (17)

528 AYKÜU:

KORKMAYIN KORKMAYIN, BENZiNE NEYiNE ZAM MAM GELMEZ. . . BiZ PETROLÜ DOLARLA MI ALIYORUZ SANKi, BENi CEKEMEYEN KENDiNi BiLMEZ HAiNLERiN(!) CIKARTTIKLARI SÖYLENTi BUNLAR, ASLINDA BiZ UCUYORUZ, GÖRMüYOR MUSUNUZ, BAKIN BAKIN ASAGIDA GÖRÜNEN TURUNCU RENKLi GÖRÜNTÜ LiBYA CÖLLERi. . . AAAAA LiBYA''YA GELMiSiZ, LAN PiLOT BOZMASI TÎZ GERi DÖNELiM.

25
4
yanıtYanıtla
zafer:

avrupanın en ucuz benzinini kullanıyoruz millette bedavaya versinler istiyor daha ne olacak

4
6
yanıtYanıtla
Ramaza:

Akıllı arkadaş bu benzinin yüzde atmış üçü vergi Dünyanın hiç bir yerinde bu kadar vergi yok

yanıt0
yanıt0
DELİDİR AMA!:

Aç kapa , aç kapa . Pompanın vidaları yalama oldu vallahi .

8
1
yanıtYanıtla
Tr de ?:

alelen artık dalga geçiyorlar milletle ama millet hak ediyor hala bunların bayrağını sallayın siz bi gün zam bi gün indirim ne lan bu

6
2
yanıtYanıtla
Kibarca:

Vatandasinla dalga geçen böyle bir hükümet görmedim.

7
1
yanıtYanıtla
mert:

Piyasayı canlandırmak için 30 krş zam 16. 5 krş indirim diye diye benzini petrolün varili çağının en dibinde iken 10 TL yapacaksınız. Arabam yatar ben yatar

4
3
yanıtYanıtla
Mantık:

Tarihteki dört büyük zamdan biri geliyor

6
1
yanıtYanıtla
MAHO AGA''YA SELAM:

Öncesini saymiyorum: 30 Eylül 2020 benzine 14 kurus zam, 2 Ekim 2020 benzine 15 kurus indirim. . . 4 gün sonra benzine 28 kurus zam diye haber okumazsaniz namerdim. . . . Agam sen bizimle dalga mi geciysin?

6
0
yanıtYanıtla
Benzin tabelacısı:

Son bir haftadır dalgamı geçiyorsunuz len. . .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title