Haberler

Benzinin litre fiyatına 2 lira 30 kuruş, motorinin litre fiyatına 2 lira 17 kuruş zam

Güncelleme:

ÖTV tutarının yüzde 25,6 artmasının ardından akaryakıta zam geldi. Böylece benzinin litre fiyatı 2 lira 30 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 2 lira 17 kuruş arttı.

Benzinin litre satış fiyatına 2 lira 30 kuruş, motorinin litresine ise 2 lira 17 kuruş zam yapıldı. Dün ÖTV tutarında yüzde 25,6 oranında artış yapılmıştı.

MOTORİNİN LİTRE FİYATI İSTANBUL'DA 39 LİRAYI AŞTI

Fiyat artışının ardından benzinin litre satış fiyatı İstanbul'da ortalama 36,75 liraya, Ankara'da 37,42 liraya, İzmir'de ise 37,59 liraya yükseldi. Motorin fiyatları ise İstanbul'da ortalama 39,35 liraya, Ankara'da 39,95 liraya ve İzmir'de 40,22 liraya yükseldi.

Dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

ÖTV TUTARI YÜZDE 25,6 ARTTI

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla alkollü içki ve akaryakıttaki ÖTV zammı da belli oldu. Buna göre; her iki grupta da ÖTV tutarı yüzde 25,6 oranında arttı. Böylece benzinin fiyatı 2,31 TL, motorinin ise 2,16 TL yükseldi. Zammın ardından benzin 37 lirayı, motorin ise 40 lirayı aştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Zam ÖTV Ulaşım Enerji Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

Şükrü Polat:

İstedikleri kadar maaş zammı yapsınlar. Yapılan zammı fazlasıyla geri alan bir ekonomi mantığı oldukça her zaman giren çıkandan az olacaktır. 31 Martta gereken zammı yapacaktır halkımız

236
27
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

binmeyin çok muzor, ben mesela yürüyerek her yere gidiyorum, hem sağlığım için hem ekonomim için.. Reis bizi düşünüyor işte daha ne olsun.

33
130
yanıtYanıtla
Mustafa Aslan:

Sen yemek de yeme su

yanıt68
yanıt10
Mustafa Aslan:

Sen eminim makarnadan başka bir şeyde yemiyorsundurOO bende senin gibi mi yapsam ne????????

yanıt89
yanıt15
mardinli yiğit:

ya hu şaka yapıyoruz her şeyi de ciddi almayın :)

yanıt60
yanıt9
mehmet:

yorumun sonuna gülücük koysan anlaşılır. son yazdığındaki gibi. o kadar çok koyu AKP li varki adam ayak tozundan tut bilmem neyine kurban olurum diyor.

yanıt9
yanıt3
Cabbar kar:

Dün, Haberlere düşmeden Benzinlik tabelasına yansıdı.

62
1
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

devletin itibarından tasarruf olmaz diye har vurup savur ekonomiyi vatandaştan toplayacağın fahiş fiyatlarla düzeltmeye çalış, Deli Dumrul'u geçtiniz. Ama haklısınız böyle bir sürü her yerde bulunmaz yapın bakalım zam üstüne zam verginin vergisine zam yapın bakalım nereye kadar

40
5
yanıtYanıtla
mehmet:

birde suçlu bulurlar, kendileri hep ak kaşık.

yanıt5
yanıt1
hasan demir:

Şaka şaka ciddiye almayın. Avrupa’dan ucuza biz kullanıyoruz. Bu esnada. LPG. Zammı unutuldu. Yakın bir zamanda elimizde çiçek bekliyoruz

30
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title