Haberler

Alternatif Bank müşterileri "hoş geldin faizinden" sürekli yararlanabilecek

Güncelleme:

Alternatif Bank, yenilikçi ürünü Vov Hesap ile sunduğu "hoş geldin faizini" sürekli hale getirdi.

Alternatif Bank, yenilikçi ürünü Vov Hesap ile sunduğu "hoş geldin faizini" sürekli hale getirdi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Alternatif Bank, Vov Hesap ürünüyle sunduğu avantajlara yenilerini eklemeye devam ediyor.

Vadesiz hesabın esnekliğiyle vadelinin getirisini birleştiren Vov Hesap müşterileri, artık "bitmeyen hoş geldin faizinden" yararlanabiliyor. Fatura ödeme talimatı, kredi kartı, sigorta ve kredili mevduat hesabı ürünlerinin her biri için ek faiz oranı kazanan müşteriler, 4 ürünü birden kullandıklarında Vov Hesapları için sürekli "hoş geldin faizinden" faydalanabiliyor.

Alternatif Bank mobil uygulaması üzerinden görüntülü görüşmeyle kolayca Vov Hesap açabilen müşteriler, otomatik olarak sahip olacakları (debit) banka kartı Vov Kart ile yapacakları fiziksel ve online alışverişlerde 500 TL'ye kadar anında nakit iadesi kazanıyor, böylece harcarken de kazanmaya devam ediyor.

Vov Kart, Masterpass altyapısına uyumluluğu sayesinde e-ticaret platformları, online yemek, market siparişleri ve Masterpass destekleyen tüm online alışverişlerde hızlı ve güvenli şekilde kullanılabiliyor.

"Katma değerli çözümler sunmaya devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Alternatif Bank Bireysel ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, bireysel müşterilerine sundukları çözümleri sürekli iyileştirmeye ve ihtiyaçlara göre şekillendirmeye özen gösterdiklerini bildirdi.

Yaptıkları araştırmalarda müşterilerin tasarrufa sunulan getiri kadar, bu getirinin sürekliliğine önem verdiklerini belirten Dede, şunları kaydetti:

"Diğer yandan müşterilerimizin harcamalarını doğru planlamaya ve harcarken sunulan avantajlara fazlasıyla dikkat ettiklerini gördük. Bu doğrultuda müşterilerimiz tarafından büyük ilgi gören Vov Hesap ürünümüzle sağladığımız faydaları daha da zenginleştirdik. Bitmeyen hoş geldin faizi, Vov Kart'ın anında nakit iade avantajı, Masterpass entegrasyonu ve birçok e-ticaret platformuna özel kampanyalarımızla müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ürün ve çözümleri hayata geçirdik. Vadeli mevduatta sadece belirli bir süre yüksek getiri vadeden 'hoş geldin faizi' kavramını, 'bitmeyen hoş geldin faizi' yaklaşımıyla müşterilerimizin sürekli ve uzun soluklu yüksek kazanç elde edecekleri bir yapıya dönüştürdük."

Dede, gelecek dönemde de bireysel müşterilerin ihtiyaçlarına göre şekillenen katma değerli çözümler sunmayı sürdüreceklerini bildirdi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Alternatifbank Gökay Dede Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title