Haberler

Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Güncelleme:

Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğuna yönelik iddia gündem yarattı.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi akaryakıt istasyonlarına dağıtım şirketlerinden tabela değişikliği talimatı gittiği iddialarını yalanladı.

"İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR"

DMM'nin X hesabından yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Akaryakıt dağıtım şirketleri, bayilerinden yıl sonuna kadar fiyat tabelalarını 3 haneli olacak şekilde yenilemelerini istedi." iddiası doğru değildir. Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir." denildi.

"DEZENFORMASYONLARA İTİBAR ETMEYİNİZ"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir öngörüsü veya tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir. Seçim öncesinde kamuoyunu manipüle etmek amacıyla kasıtlı bir şekilde üretilen dezenformasyonlara itibar etmeyiniz.

Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

Musa Alanay:

Yalanlandığına göre kesin olacak

1118
13
yanıtYanıtla
csd zbn:

DEVLETE PARA LAZIMSA ÇIKSIN DAHA ÇIKSIN BİZ PARA İÇİN VATANI SATANLARDAN DEĞİLİZ

28
1024
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Olum siz para için onurunuzu, gururunuzu satmışsınız trollük yapıyorsunuz, bugün para için onurunu satan adam yarın vatanını da satar yeter ki paranın miktarından bahsetsinler...

yanıt349
yanıt23
csd zbn:

BUĞRA YAVRUM HERKESİ KENDİN GİBİ SANMA HERHALDE SENDE VATANI SATANLARDANSIN

yanıt0
yanıt1
Adsız biri:

Haksız mıyım.... Tiksiniyorum senden

808
10
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

her seçim öncesi aynı terane...hayırlısıyla şu seçim bitseydi de yalancı cehp nin hergün, 'seçimden sonra bekleyin şöyle olacak yok böyle olacak diye' yalan dolanla milleti korkutmasından kurtulsak.

111
539
yanıtYanıtla
atilla çekiç:

tabi yalan söyledi. ekmek 10 tl olaca dedi olmadı dolar 30 tl olacak dedi olmadı dimi olmadı. vay senin gibilerin haline

yanıt340
yanıt33
ölümlü insan:

Haksızmıyım bu ülkede bu kardeşiniz olduğu sürece faizler hep düşecek dendi seçim öncesi politika faizi 8.5 olan faizi seçimi kazandıktan sonra yüzde 50 çıkardı hikaye değil gerçek bunlar o yüzden terena deme gerçek olabiliyor

yanıt227
yanıt16
haksız mıyım:

ölümlü insan... size ne isa yarar ne musa... faizler düşük olduğunda erdoğanla ekonomi bilmiyor diye eleştirdiniz. hatta nas diye islamla dalga geçtiniz. şimdi sizin istediğiniz gibi yükseldi şimdi yine eleştiriyorsunuz. sizin derdiniz faiz maiz değil. sizin derdiniz, erdoğan, sizin derdiniz bu ülkenin muhafazakar insanları

yanıt56
yanıt219
haksız mıyım:

erkan şene... hakaret etmeden yazamıyorsunuz değil mi? neden acaba? terbiye mi almadınız yoksa söyleyecek sözünüz mü yok?

yanıt23
yanıt78
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title