Haberler

Adres Patent, Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü Sakarya'da Açıldı

Adres Patent, ’Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü’ ismiyle Sakarya’da 5. şubesini açtı.

Adres Patent, 'Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü' ismiyle Sakarya'da 5. şubesini açtı.

Adres Patent; Doğu Marmara Bölgesindeki İş adamları ve Sanayicilere yerinde uygulamalarla katma değeri yüksek hizmetler sunmak amacıyla İstanbul Merkez, Anadolu Yakası, Ankara, İzmir ve Denizli' den sonra Sakarya ile birlikte şubelerine bir yenisini daha ekledi. Adres Patent'in 5. şubesi 'Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü' ismiyle faaliyet gösterecek.

Açılışa SGK İl Müdürü Nurten Canbaşoğlu, Yardımcısı Bülent Topal, İş Kur Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Müsiad Sakarya Şube Müdürü Emre Ozan, Tümsiad Genel Sekreteri Ferhat Ateş, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm,, Sakarya Üniversitesi Teknokent'den Yunus Fidan ve TTO'dan Aysun Şahin, Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enst. Başk. Doç. Dr. Ali Osman KURT, Sakarya Üniversitesi Nefroloji Anabilim Dalından Doç. Dr. Savaş Sipahi, Adres Patent Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hilmi Özalp, Adres Patent Genel Müdür Yrd. Cumhur Akbulut, Adres Patent çalışanları ve Müvekkillerimizden Can Can Makine, Akyüz Gayrimenkul, Ufuk Medya Gibi Sakarya İş Adamları yoğun katılım gösterdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sakarya Üniversitesi İstanbul Marmara Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title