Haberler

Türkiye'nin ünlü zincir marketinde çekilen görüntüler tepkilere neden oldu

Güncelleme:

Zincir marketlerden birinde çekilen videoda, şarküteri reyonunda bulunan peynir, zeytin ve salam ürünlerinin arasında bir kedinin gezdiği görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler vatandaşların tepkisini çekti.

Türkiye'de hizmet veren zincir marketlere yönelik şikayetler bir türlü bitmek bilmiyor. Denetimlerin sıklaştırıldığı marketlerde yüksek fiyatlarla mücadele sürerken, bir yandan yeni şikayetler gündeme geliyor.

HİJYEN KURALLARI HİÇE SAYILDI

Son olarak bir vatandaşın sosyal medyadan paylaştığı video tepki çekti. 5 büyük zincir marketten birinde, şarküteri reyonunda gezen kedi, hijyen kurallarına uyulmadığı için rahatsız etti.

GÖRÜNTÜLER TEPKİLERE NEDEN OLDU

Videoda kedinin; peynir, zeytin ve salam ürünlerinin bulunduğu dolapta aleni bir şekilde gezmesi kullanıcıları da ikiye böldü. Kimi vatandaşlar kediden sıkıntı olmadığını söylese büyük çoğunluk görüntülere tepki gösterdi.

İşte söz konusu videoya ilişkin kullanıcı yorumları:

Türkiye'nin ünlü zincir marketinde çekilen görüntüler tepkilere neden oldu

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Haberler

500

Yorumlar (19)

El Turco Pablo:

Kedilerin ağzı insan ağzından yüz kat daha temizdir.afiyet olsun tekirim benim.

340
612
yanıtYanıtla
anıl çelik:

Hayvanlar Aç Hayvanlar Susuz Hayvanlar Muhtaç O Hayvanın Yaşamını Sürdürmeye Çalıştığı Sokakta Birtane Müslüman Olsa Hergün iki Lokma Birşeyler Verse Zavallı Kedi Aç Karnını Doyurmak İçin O Markete Girmezdi.

315
545
yanıtYanıtla
Theo:

Biz alışkınız pisliğe kedi temizdir zararı olmaz çinlilerden temizdir

264
342
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

Sacma sapan isler acikmis bi kedinin gizlice girip gezmesinden daha dogal ne olabilirki.

154
235
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

O market ünlü falan değildir, kaldı ki ürünlerden kurt, böcek, fare çıkmasından iyidir kedinin ortalıkta gezmesi, burada yanlış olan kedinin açık şarküteri dolabında olması, market sahibi tedbir alsa böyle bir görüntü asla olmazdı ..

189
171
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

nerede saglik bakani saraydan cik halk gibi gez teftis et ahaliyi

63
181
yanıtYanıtla
anıl çelik:

Gardaş Sarayla Olayın ne Alakası Var Olayı Siyasete Çekme

yanıt45
yanıt16
vedat cici :

anıl türkiyede herşey siyaset

yanıt9
yanıt2
Sarii 1112:

26 yıldır sayısız kedi baktım besledim büyüttüm hijyen kuralları yazmıssınızda ne alaka onu hiç anlayamadım kediler mikrop hayvanlar degildir aksine insanlardan daha temizlerdir hiç degilse kötü söz söylemez size zarar vermez söz bile rahatlıkla dinler.kedileri ALLAH teala dünyaya mucize olarak göndermiştir gercektende mucizedir hepsnin özelligi ayrı ayrıdır oradan birsey yemesi hiç kimseyi zehirlemez hayvan açtır denk geldimi atlar tezgaha benim evlat masaya cıkıp benim bardagımdan içiyor..

72
141
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Ben de hayvanseverim ama bu saçma artık. Yani ne olursa olsun sonuçta yere basıp oraya çıkıyor. Ne kadar temiz olabilir bu durumda. Evde bakılsa temiz olur tabi ki ama sokakta yaşayan çöp tenekelerinin içinde yemek arayan bir hayvan da yediğimiz gıdaların içinde dolasmasin bir zahmet.

yanıt78
yanıt16
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title