Haberler

Dünyada 35 yaş üstündeki kaleciler arasında en çok para kazanan ikinci isim Muslera

Güncelleme:

2.5 milyon euro yıllık ücreti olan Muslera 35 yaş ve üstü isimler dikkate alındığında dünyanın en çok kazanan ikinci kalecisi durumunda. Uruguaylı eldiveni geçebilen tek isim, Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Neuer oldu. Neuer, Münih'ten 7.5 milyon euro garanti ücret alıyor.

Fernando Muslera'nın PSV maçındaki performansının ardından, aldığı ücret tartışma konusu oldu.

Fernando Muslera Galatasaray'ın kalesini uzun yıllardır koruyor. Sarı-kırmızılı formayla çıktığı maçların çoğunda alkışlanacak bir performans gösteren deneyimli kaleci, çoğu zaman da takımına tek başına maçlar kazandırdı.

Dünyada 35 yaş üstündeki kaleciler arasında en çok para kazanan ikinci isim Fernando Muslera

Ancak 35 yaşına gelen deneyimli kaleci, PSV maçında yediği hatalı gollerle eleştirilerin odağı oldu. Uruguaylı file bekçisinin PSV maçındaki performansının ardından maaşı da tartışma konusu oldu.

İLK SIRADA NEUER VAR

2.5 milyon euro yıllık ücreti olan Muslera 35 yaş ve üstü isimler dikkate alındığında dünyanın en çok kazanan ikinci kalecisi durumunda.

Dünyada 35 yaş üstündeki kaleciler arasında en çok para kazanan ikinci isim Fernando Muslera

Uruguaylı eldiveni geçebilen tek isim, Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nın dünyaca ünlü kalecisi Neuer oldu.

35 yaşındaki file bekçisi 7.5 milyon Euro garanti ücret alıyor. Muslera, Inter'den Samir Handanovic, Marsilya'dan Mandanda ve West Ham'dan Fabianski'nin aralarında olduğu birçok önemli ismi sollamayı başardı. Sosyal medyada Muslera ve maaşına yönelik sert eleştiriler yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Galatasaray Muslera Haberler

500

Yorumlar (4)

Adanalı yunus :

Galatasaray in bence zamanında Muslera yi çok iyi bir fiyata satması gerekirdi ayrıca, çok iyi de para veriyorlardı. Bu saatten sonra 5 kuruşa bile satamaz. Türkiyede ki insanlarin gurur ve inatlari maalesef ülkenin birçok sektöründe olduğu gibi futboluna da zarar veriyor.

44
13
yanıtYanıtla
Yalnız Adam:

O zamanda satınca Türk futbolu elindeki iyi oyuncuları elinde tutamıyor olur … brn olsam bende satmazdım . Bazen paranın satın alamadığı şeyler var karakter gibi . Bu arada BJK liyim.

yanıt0
yanıt0
Uğur Sezgin:

Ben bir Fenerbahceli olarak Musleranın Dünyanın en iyi kalecileri arasında adece yetenek değil karakter olarakta en iyileri arasında olduğuna inanıyorum kariyeri boyunca tek macta ilk defa bukadar hata yaptı oda gecmişine bakılarak tolera her türlü edilir Galatasarayın kalesine layık bir Kaleci

42
9
yanıtYanıtla
Metin Demir:

bizi rezil edenlere rekor para verme alışkanlığımız var önce şenol şimdi bu

21
24
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title