Haberler

Dubai ekibi Al Wahda, Galatasaraylı Radamel Falcao ile görüşüyor

Güncelleme:

Dubai ekibi Al Wahda'nın Galatasaray'ın Kolombiyalı forveti Radamel Falcao'ya gelecek sezondan itibaren başlayacak şekilde resmi bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Kolombiyalı yıldız futbolcu Radamel Falcao, sezon sonu Galatasaray ile yollarını ayırabilir.

Arap basınında yer alan habere göre Kolombiyalı futbolcu ile Dubai kulübü Al Wahda, görüşmelere başladı. Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Al Wahda kulübünün yetkilileri, Falcao'ya gelecek sezondan itibaren başlayacak şekilde resmi tekliflerini iletti.

"AVRUPA LİGİ KAPLANI"

Öte yandan Arap basını, Falcao için yapılan bu girişimi oldukça olumlu karşılarken, "Falcao, transferde anlaşılması halinde Wahda'da çok büyük bir katkı sağlayacak çünkü hücum hattında ona ihtiyaç var" ifadelerini kullandı. Öte yandan Falcao için 'Avrupa Ligi kaplanı' benzetmesi yapıldı.

22 MAÇTA 11 GOL

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle 16 maç kaçıran Radamel Falcao, Galatasaray formasıyla toplam 22 maçta 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Al Wahda Dubai Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

holigan:

giderse Gs için iyi demektir evet dünya yıldızıydı ama sürekli sakatlanıyor Lemina''da öyle ne kadar yıldız olursan ol devamlılığın yoksa neye yarar 1 sene daha riske girilemez

6
0
yanıtYanıtla
Herif:

Gitmez GS fazla para kimse vermez GS gibi enayi takım yokta ondan

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title