Haberler

Dortmund, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Andre Schürrle ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Andre Schürrle'yle olan sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini duyurdu. Alman futbolcu, Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunuyordu.

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Alman futbolcu Andre Schürrle ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Andre Schürrle'yle olan sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini duyurdu.

Bu gelişme sonrası sarı lacivertliler'de sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Alman futbolcu kariyerinde Mainz, Leverkusen, Chelsea, Wolfsburg, Fulham, Spartak Moskova ve Dortmund formaları giydi.

13 MAÇTA 1 GOL ATTI

Borussia Dortmund'da şans bulamayan ve bu sezon Rus ekibi Spartak Moskova'ya kiralanan Schürrle, 13 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Andre Schürrle Fenerbahçe Dortmund Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500

Yorumlar (9)

ACI GERCEKLER:

13 MAÇTA 1 GOL ATTI YAKISIR FENEVE

7
3
yanıtYanıtla
1234:

Koçum evdekileri karıştıra karıştıra fenevle FENERBAHÇE yi de karıştırmışsın

yanıt0
yanıt1
özkara:

almayın kardeşim yaşlıları varsa gücünüz genç yıldız yoksa bizim ülkenin suyumu çıktı herkez yakında trabzonspor gibi yerli futbolcularımıza ağırlık verecek doğrusuda bu

3
2
yanıtYanıtla
Dadaloglu:

Yeni alex 13 maçta 1 gol cambaz hey maaşallah tatil cenneti türkiye

3
1
yanıtYanıtla
Ankara:

1 ide atmasaymış,zahmet olmuş...ama iyi bir futbolcu toparlanırsa tabi...

3
1
yanıtYanıtla
dfdfdf:

oooo . . . 13 macta 1 gol . . . inanilmazzz . . tamm bir top cambazi . . .

2
0
yanıtYanıtla
Anavatan:

Yanlış transfer olur

1
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Fener için gelen her zaman gideni aratıyor . 6 ay evvel transfer yapması yasaklanan bir kulüp ne kadar transfer yapabilir ki ? Yani bu senede hüsran gibi. . .

0
0
yanıtYanıtla
Ergin Ünlü:

Kendisi zaten futbolu bıraktığını açıkladı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title