Haberler

Güne yükselişle başlayan dolar 13,52'den işlem görüyor

Güncelleme:

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 13,52 seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro 15,27'den, sterlin ise 18,27'den alıcı buluyor.

Dün düşüş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,2 azalışla 13,4794'ten tamamladı. Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından saat 11.00 itibarıyla 13,52 seviyesinde işlem görüyor.

EURO VE STERLİN NE KADAR?

Aynı dakikalarda euro/TL 15,27'den, sterlin/TL ise 18,27'den satılıyor. Dolar endeksi şu sıralarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 96 seviyesinde bulunuyor. Euro/dolar paritesi ise yüzde 0,1 azalışla 1,1290'dan alıcı buluyor.

FED KARARI SONRASI PİYASADA OYNAKLIK ARTABİLİR

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın ( Fed ) bugün açıklayacağı para politikası kararları öncesinde dolar talebinin arttığını söyledi. Fed'in bu toplantıda faiz artışına gitmesinin beklenmediğini ancak para politikasına ilişkin yapılacak yönlendirmelerinin oldukça önemli olduğunu vurgulayan analistler, toplantı sonrası piyasalarda oynaklığın artabileceğini aktardı.

PİYASALARDA RUSYA-UKRAYNA GERİLİMİ BASKISI

Analistler, Rusya ile Ukrayna arasında bir süredir devam eden gerilimin pay piyasalarını baskılamayı sürdürdüğünü belirterek, konuya ilişkin gelişmelerin yatırımcıların odağında bulunmaya devam ettiğini bildirdi. Bugün ayrıca ABD'de toptan eşya ve perakende stokları ile yeni konut satışları verilerinin takip edileceğini kaydeden analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 96,5 seviyesinin direnç konumunda olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Sterlin Fed Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

GERÇEKÇİ...!!!!!:

13 ten on sekize çıkışları gördüğümüz için bu hareketler hareketsiz görünüyor gözümüze.....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title