Haberler

Demirören: Tek Yumruk Olmaya Davet Ediyorum

Beşiktaş Kulübü'nde 28 Ocak Pazar Günü Yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısına Tek Aday Olarak Girecek Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Kesinleşmiş Yönetim Kurulu Aday Listesini Divan Kurulu Başkanlığına Verdi.

Beşiktaş Kulübü'nde 28 Ocak Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısına tek aday olarak girecek kulüp başkanı Yıldırım Demirören, kesinleşmiş yönetim kurulu aday listesini Divan Kurulu başkanlığına verdi.

Yönetim kurulu adaylarıyla birlikte Akaretler'deki kulüp binasına gelen Başkan Yıldırım Demirören'in listesindeki isimler şöyle:

Levent Erdoğan, Kenan Öner, Ertuğrul Kumcuoğlu, Ertunç Soğancıoğlu, Behçet Ümitlen, Numan Ceyhan, Halim Aydın, Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy, Gülnaz Arsel, Bülent Deriş, Celaletttin Kolot as üyeler olarak yer aldı. Yedek üyeler ise şu isimlerden oluştu:

Nedim Sarsmaz, Emir Tamer, Murat Çelik, Hakan Aksoy, Şeref Yalçın ve Mahir Berk'ten oluştu.

ESKİ YÖNETİMDEN 4 İSİMLE DEVAM

Yıldırım Demirören, yeni yönetimine, eski yönetiminden sadece 4 isim aldı.

Eski yönetimde genel sekreter olarak görev yapan Kenan Öner'in yanı sıra Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy ve Bülent Deriş, yeni yönetimde de görev alacak isimler oldu.

Bu arada, Demirören'in yeni yönetim kurulu aday listesinde bir bayan üye de yer aldı. 2004 yılında yapılan seçimde Erol Kaynar'ın aday listesinde yer alan Gülnaz Arsel, Demirören'in yeni yönetim kurulu aday listesine girdi.

DEMİRÖREN: "TEK YUMRUK OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Kulüp başkanı ve kongreye tek başkan adayı olarak giren Yıldırım Demirören, Beşiktaş için çalışacak, üretecek, faydalı olacağına inandığı arkadaşlarıyla birlikte bir yönetim kurulu oluşturduğunu ifade ederek, "Nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Görev süresi biten ve her zaman yanında olduklarına inandığı eski yönetim kurulu arkadaşlarına da teşekkür eden Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Genel kurula giren Beşiktaşımızda daha bugünden olağanüstü genel kurul tamtamları çalanları, tek yumruk olmaya davet ediyor, yeni seçilecek yönetim kurulunun sonuna kadar arkasında olmalarını diliyorum. Bu Beşiktaşlılık vazifesidir."

Demirören daha sonra yönetim kurulu listesinde yer alan adayları tek tek basın mensuplarına tanıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title