Haberler

Çukurova Basketbol Şampiyonluğa Odaklandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin ilk maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol, tüm planlarını şampiyonluk üzerine kurdu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin ilk maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol, tüm planlarını şampiyonluk üzerine kurdu.

Sezonuna iddialı bir başlangıç yapan Çukurova, 3 ve 5'inci haftada Gündoğdu Adana Basketbol'u 107-55, Kırçiçeği Bodrum Basketbol'u ise 105-54'lük skorlarla geçerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Ligin ilk yarısında oynadığı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını da galibiyetle tamamlayıp ligde çıktığı 23 maçın 20'sini kazanarak normal sezonu 49 puanla lider bitiren Akdeniz ekibi, adını play-offa yazdırdı.

Çeyrek finalde Ormanspor'u, yarı finalde ise BOTAŞ'ı geride bırakan Çukurova'nın finaldeki rakibi ise Fenerbahçe oldu. Final serisinin ilk maçında yarın sarı-lacivertli takımı ağırlayacak olan Mersin temsilcisi, tüm planlarını galibiyet ve seriyi önde tamamlayıp kupayı kazanma üzerine kurdu.

Bu önemli maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan Çukurova Basketbol'da Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, "Oyuncularıma güveniyorum. Fenerbahçe'yi Mersin'de oynayacağımız iki maçta da yenecek gücümüz var. Taraftarlarımızın da desteği ile evimizde oynayacağımız maçlarda seriyi 2-0'a getirip İstanbul'a avantajlı gitmek istiyoruz. Tek hedefimiz şampiyon olup kupayı Mersin halkına hediye etmek" dedi.

Çukurova Basketbol'un Fenerbahçe'yi konuk edeceği karşılaşma Servet Tazegül Spor Salonu'nda saat 17: 30'da başlayacak. Serinin ikinci maçı da 10 Mayıs Cuma günü aynı yer ve saatte oynanacak.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe basketbol Çukurova Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title