Haberler

Cristiano Ronaldo'dan Tecavüz İtirafları: İstemediğini Söyledi ama Yapmama İzin Verdi

Güncelleme:

Tecavüz iddiasıyla yargılanan Cristiano Ronaldo'nun, 2009 yılında avukatına yaptığı itiraflar ortaya çıktı: İstemediğini söyledi ama yapmama izin verdi. Her şey çok çabuk sürdü.

Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Las Vegas'ta Katrin Mayorga adlı kadını tecavüz ettiği iddiası ile tekrar açılan soruşturmada çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Alman Der Spiegel gazetesi, Ronaldo'nun 2009 yılında avukatına yaptığı itirafları ortaya çıkarttı. Çok konuşulacak itiraflarda Ronaldo, Mayorga'ya tecavüz ettiğini şu sözlerle itiraf etti:

''POZİSYONU DEĞİŞTİRMEDİK, 5-7 DAKİKA SÜRDÜ''

''Onunla ters ilişkiye girdim. İzin verdi. Yüz üstü yatağa yattı. Ben de arkasındaydım. 5-7 dakika sürdü. İstemediğini söyledi ama yapmama da izin verdi. Her şey çok çabuk sürdü. Birden beni itekledi ve 'Hayır yapma, ben diğerleri gibi değilim.' diye söylenmeye başladı. Birkaç kez ilişki sırasında durmamı söyledi. Herhangi bir yardım çağrısında bulunmadı.''

TAKIM AVUKATLARININ HEPSİ RONALDO'YA YARDIM ETMİŞ

Alman gazetesi, öte yandan 2009 yılında Ronaldo'nun nasıl hapisten kurtulduğunun detaylarını da açıkladı. Tüm takım avukatlarının Ronaldo için çalıştığını belirten Der Spiegel, avukat Carlos Osorio'nun Ronaldo'ya sağladığı detayları da listeledi.

ÖZEL DEDEKTİF, LONDRA'DAN HUKUK DANIŞMANI

Osorio'nun Ronaldo'ya Vegas'tan özel bir dedektif (Biri için saatte 475 dolar), iki Portekizli avukat ve Londra'dan bir hukuk danışmanı tuttuğu kaydedildi.

Ronaldo'nun ortaya çıkan tecavüz itiraflarından sonra futbolcudan nasıl bir cevap geleceği merak konusu oldu.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cinsellik Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (51)

Bozok:

Yahudilerle sorunun varsa böyle haberlerin olur

46
3
yanıtYanıtla
aykt:

Adam istediğini elde edecek kadar zengin ve yakışıklı ne işi olur tecavüzle. kim bilir nasıl bi kumpasa denk geldi. karı baya uyanık çıktı anlaşılan ki para koparma peşinde.

22
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

öyle bir kadın değildi de orada o hale gelene kadar aklı neredeydi . . . bi arkadaşında dediği gibi naza çekmiş . . . istemeseydi kapı pencere bırakmazdı . . yada en baştan hiç o odaya çıkmazdı . . . güzel düşünülmüş uzun vadeli plannn adamın parasının bol döneminde üzerine düşülerek ilenmiş bir plann

24
3
yanıtYanıtla
Abdullah TANRIKULU:

Sen misin Müslüman veya zulme uğramış insanlara yardım eden. . . işte bitirirler adamı, arkadaşının eşini ayartana laf yok ama:)

24
1
yanıtYanıtla
BONT J:

müslüma nın müslüma nı katlettinide sorgula ama islamın terör içinde oldunuda gör kör değilsen

yanıt2
yanıt9
vatandaş:

yahudilerin ronaldoya komplosu arkadaşlar. . messiye yapıyorlarmı yok niye çünkü messi her zaman israilin yanında oldu hatta kipa takıp ağlama duvarına gitti. ADAMIN DİBİ RONALDODUR.

21
3
yanıtYanıtla
ABC:

arabın her tarafı şaibe kan gözyaşı cehalet ve terör niye bunu görmüyosun ne zarar gördün yahudiden

yanıt3
yanıt10
Ronaldo hemi:

Bırakın bu işleri yav.adam dünyanın 1 numarası. Mal mulk olarak Aradığın aramadigin her şeye sahiptir muhtemelen.neden tecavüz etsin..bunlar birer komplodur bence.kim bilir kaç milyon dolar almışlardır.. .

20
4
yanıtYanıtla
Ampul:

Celal Hoca bilim adına her şeyi dener.O yüzden 200 ülkede tanınıyor..Ama Türk yobazları onu tanımazlar.Onların ilgi alanı haram,yalan,dolan,dinle adam kandırmaktır çünkü...

2
21
yanıtYanıtla
XXX:

islam arap milliyetçiliğidir arap ta ne ilim vardır nede bilim bitek insanlığa icatları yoktur insanlık artık bunlardan nefret ediyor her taraflarından su alıyor

yanıt3
yanıt11
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title