Haberler

Çorum: İş Makinesinin Altında Kalan 2 Yaşındaki Çocuk, Feci Şekilde Can Verdi

Çorum'da iş makinesinin altında kalan 2 yaşındaki Mehmet Aydın adlı çocuk, feci şekilde can verdi.

Çorum'da iş makinesinin altında kalan 2 yaşındaki Mehmet Aydın adlı çocuk, feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Çorum-İskilip Karayolu'nun 3. kilometresinde bulunan Eser Kiremit ve Tuğla Fabrikası'nda meydana geldi. Anne ve babası fabrikada çalıştığı için arka kısmda işçiler için yapılan Yatakhane'nin önünde oynayan Mehmet Aydın (2) adlı çocuk, yatakhanelerin çevresindeki çamurları temizleyen Fazlı Yumutkan yönetimindeki kepçenin altında kaldı. Kafatası parçalanan minik Mehmet, olay yerinde hayatını kaybetti. Oğlunun tonlarca ağırlıktaki iş makinesinin altında kalarak can verdiğini öğrenen anne Emret Tunç ile baba Seyfettin Aydın çılgına döndü. Oğlunun cansız bedenine sarılmak isteyen Emret Tunç, olay yerine gelen polis ekipleri ve fabrika çalışanları tarafından engellenince sinir krizi geçirdi. Tüm uğraşlara rağmen sakinleştirilemeyen acılı anne, kendisini yere atarak uzun süre feryat etti. Oğlunu görmek için yaptığı tüm girişimleri engellenen Emret Tunç, sakinleşmesi için götürüldüğü yatakhanede eline geçen ekmek bıçağıyla etrafındakilere saldırdı. Fabrika çalışanları tarafından elindeki bıçak alınan acılı anne, daha sonra oğlunun cesedini görebileceği bir yere oturarak kazaya neden olan kepçe operatörüne lanetler yağdırdı ve taşla tuğla parçalarını iş makinesine fırlattı. Oğlunun ölümünü kabullenemeyen genç annenin öfkesinden çekim yapan basın mensupları da nasibini aldı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösteren Emret Tunç, onlara da taş ve tuğla parçalarını fırlattı. Daha sonra olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından minik Mehmet'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Dini nikahlı olan Seyfettin Aydın, Emret Tunç çiftinin yaklaşık 1 ay önce Sinop'un Boyabat İlçesi'ne bağlı Şıhlar Köyü'nden çalışmak için Çorum'a geldikleri öğrenildi. Genç çiftin mevsimlik işçi olarak çalıştıkları kiremit fabrikasından alacakları parayla sezon sonunda resmi nikah yapma hazırlığında oldukları bildirildi.

Diğer taraftan Mehmet Aydın'ın ölümüne neden olan kepçe operatörü Fazlı Yumutkan polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title