Haberler

Cmas Paletli· Yüzme Dünya Kupası

Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) Paletli Yüzme Dünya Kupası'nda "altın final" yarışları Antalya'da başladı.

Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) Paletli Yüzme Dünya Kupası'nda "altın final" yarışları Antalya'da başladı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF), Muratpaşa Belediyesi, Muratpaşa Kaymakamlığı, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen organizasyon kapsamında, Antalya Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'nda açılış seremonisi düzenlendi.

Final yarışlarında 16 ülkeden 142 erkek, 131 kadın sporcu mücadele verecek. Türkiye Paletli Yüzme Milli Takımı'nın 7 erkek ve 6 kadın sporcuyla madalya arayacağı yarışlar, 24 Eylül Pazar günü sona erecek.

TSSF Başkanı Şahin Özen, seremonide yaptığı konuşmada, yarışmaya katılan sporculara başarılar diledi.

Federasyon olarak başarılara imza attıklarını ifade eden Özen, "Sporcularımız aldıkları altın madalyalarla yüzümüzü güldürüyor. Başarılarımızı artırarak sürdüreceğiz. Bu yarışmada da sporcularımızın rakiplerine fark atacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Seremoninin ardından kadınlar ve erkeklerde ilk gün müsabakaları başladı.

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Erol Muratpaşa Türkiye Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title