Haberler

Cep yakan ayçiçek yağlarını çalınmasın diye zincirlediler

Güncelleme:

Gıda ürünlerindeki fahiş fiyat artışının ve art arda gelen zamlarından ardından sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf gündem oldu. Görüntüde bir markette ayçiçek yağlarının çalınmaması için zincirlemesi şaşkınlık yarattı.

Gıdadaki fahiş fiyat artışlarıyla birlikte, vatandaş isyan etmiş bazı marketlerde ise durumla alakalı dikkat çeken tedbirler alınmıştı. Ülkemizin farklı yerlerinden gelen fotoğraf karelerinde birçok marketin yağ, kahve, şeker ve soda ürünlerin satışına kota koyduğu ortaya çıkmıştı.

YAĞ TENEKELERİNİ ZİNCİRLE BAĞLADILAR

Art arda gelen zamlardan sonra ayçiçek yağı için alınan ilginç önlem sosyal medyada gündem oldu. Daha önce alarm takılan ürünler ve sitelere 'sahibinden sıvı yağ' ilanı verilmesinin ardından şimdi de market önlerinde bulunan ayçiçek yağlarının çalınmaması için zincirlerle birbirine bağlandığı görüldü.

5 LİTRELİK YAĞ 100 LİRAYI AŞTI

Ayçiçek yağında yaşanan ham madde sıkıntısı nedeniyle fiyatlar neredeyse yarı yarıya zamlandı. Daha önce 60 TL gibi rakamlara satılan 5 litrelik yağın fiyatı 100 lirayı aştı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ayçiçek Yağı Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Doğuş:

İktidara sorsan fırtınadan devrilmesin diye bağlamıştır der.

67
12
yanıtYanıtla
quantum :

Avrupa bizi qısqaniyi

47
8
yanıtYanıtla
Irfan Çağlayan:

çok şükür yolumuz var ama artan akaryakıt fiyatları yüzünden o yolları kullanabilecek binebileceğimiz bir aracımız yok.

40
10
yanıtYanıtla
ERKAN :

YOL YAPTIK

39
8
yanıtYanıtla
ERKAN :

EMRAH TOSUNOGLU laf soktum zaten

yanıt3
yanıt1
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Evlilik teklifi edeceğim 20 litrelik tenekeyi çıkarayım bagajdan şok olsun sevinç göz yaşları döksün istiyorum :)

24
3
yanıtYanıtla
Kimbel:

Bırakın sızlamayı ne bu ya bu gün çarşıya çıktım tam 1 saat parkyeri aradım her taraf lüks araçlarla dolu bu araçlar dollarla ülkemize geliyor ve satılıyor mazot 30 TL benzin 35 TL olsun araçlardaki vergi en az 5000 TL olsun yağ alamıyoruz diye sızlayanlar milyonluk aracları alıyorlar 50 bin nufuslu bir kasabada park edilecek yer yok her evde 3 araba var fakat yag alacak para yok vergiler çok az hemen yükseltin ki millet yağ alsın

14
13
yanıtYanıtla
Bu son olsun:

Dünyanın en uzun köprüleri bizde.

23
2
yanıtYanıtla
vedat cici :

israfa önlem kardeşim bi halt bildiğimiz yok yemek kaşığı yerine çay kaşığı neyimize yetmiyor yaşasın iktidar :)

6
9
yanıtYanıtla
juzen sari:

herkesin kapısında 1 2 3 araba var diyenlere sesleniyorum adamlar akıllı tl de para tutmuyor sen akılsızsan ne yapalım benimde tanıdıgım arac kullanmasını bilmeyen kişiler bile gidip arac aldılar kapının önünde yatıyor ufak düşnmeyin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title